силни вибрация в задния номер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
силни вибрация в задния номер
с две 15'' с два усилвателя и като усиля номера изка да пада.като сам го регистрилвал и малкоса го уганали наван как мога да го оправя,ве4е пробвах да го лепя недаржи.даите савет КОЛЕГИ
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Не се притеснявай колега това дето искаш да го направиш няма да стане аз сам подлагал какво ли не зад номера успях да го накарам да не вибрира така гадно но започнах да чувам ключалката на багажника
та колиците ни колкото и да са стегнати сериозния бас си е сериозна работа
:):)

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Брато това е проблем на вси4ки БМВта които сериозна музика в багажника.Тия вибраций няма как да се премахнат тесе предават навсякаде по багажника и най ве4е към капака и номера.И аз съм с 15"и при мен е така и да ти кажа много грозно се 4ува отстарни като си извън колата ама кво да се прави.Познавам и други момчета с яки музики в Баварците ама и при тях е така
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
сигурно трябва да я преместим тая тема в Често срещани проблеми при Е36
и пре мен малко си дрънка и кората също ама се трае (някаде четох че за кората ставало с подлагане на нещо в кухините-пробваи нещо подобно и за номера)

и пре мен малко си дрънка и кората също ама се трае (някаде четох че за кората ставало с подлагане на нещо в кухините-пробваи нещо подобно и за номера)
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

Вариант е със силиконово лепило на Хенкел. Самото лепило като се втърди е еластично и няма да имате повече този проблем. Ако решите да сваляте таблата лепилото също се отстранява относително лесно. Има го в черен и прозрачен цвят. Аз само такова ползвам за всякакви цели и досега не съм имал проблеми. Лошото е, че бавно втърдява (повече от час) и ще ви трябва и хартиен скоч хубаво да облепите повърхностите, за да не се налага да държите с ръце. 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Абе тия дни видях един приятел си облепил целия багажник със шумозаглушаваща вата и не му дрънчи да ви кажа а басите са 17-ки сваляли са джама за да ги монтират, стъпалото е ланзар 2000 30 кг тежи със 6 бр. 30 амперови предпазителя и 20 фарада кондензатор пак ланзар , досега не бех усещал по-голямо звуково налягане в е36 освен в мойта но неговото нормално е мойто на границата на кривене . Та в тая връзка опитайте с вата ако ви е интересно ще ви свържа с момчето да му подосаждате!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
aз моя номер го напълних с 1 туба силикон и всичко се оправи ... сега как ще се сваля незнам ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
абе имам броня много яка оба4е ако я сложа сте старжа асфалта на 3,4 праста от земята е.ако някои има интерес да си прави бегуната на снегорин да звани на 0887638008 ве4ер.бронята е за е36 купе 4исто нова е от стаклопласт.давам я за 150 лв. 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
14 мнения
• Страница 1 от 1