Задни подглавници
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Задни подглавници
DirtySouth написа:Братле ти наистина трябва да смениш дилъраКви 60 лева кви 200 хиляди евро те гонят ? Това е един тъп шплент където струва в Дару Кар 29 стотинки , за 60 лева трябва доволно акции да ми дадът от завода дето ги произвеждат
Номенклатурен номер : 52101928809
Описание : пружинна шайба
Ед. цена (с ДДС) : 0.29 BGN
хах е в горния пост някои беше изпуснал нулата..

сори но помислиш че са 29 лв броя и припаднах...
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
DirtySouth написа:елементарно е , трябва да пробиеш 4 дупки в твоята кора и да от там да нанижеш подглавниците в оригиналните им легла дето са в купето има ги всяко купеникви облегалки не се сменят стига говорил глупости на човека , само на компотите се нанизват в облегалките
Така ,решил съм и аз да си сложа задни пдоглавници,интересното ми е от снимката на реалоем има долу където за телчетата става на въпрос и един механизъм за който се застопоряват подглавниците ,има ли си го в шасито след като нямам задни подглавници и трябва да дупча кората?
Не ти трябват телчета, също не си дупчи и кората. Купи си фабрична кора с подглавниците(търси си същата тапицерия, като твоята). Тъкмо ще можеш да освежиш кората преди да я сложиш. При мен, като я смених, само мушнах подглавниците и си заспаха, изобщо няма луфтове или хлопания, без телчета.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2