Задни подглавници

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Re: Задни подглавници

Мнение от ares2 » 02 Май 2011, 8:54

DirtySouth написа:Братле ти наистина трябва да смениш дилъра :mhihi: Кви 60 лева кви 200 хиляди евро те гонят ? Това е един тъп шплент където струва в Дару Кар 29 стотинки , за 60 лева трябва доволно акции да ми дадът от завода дето ги произвеждат

Номенклатурен номер : 52101928809
Описание : пружинна шайба
Ед. цена (с ДДС) : 0.29 BGN

хах е в горния пост някои беше изпуснал нулата.. :lol: :lol: :lol: :lol:
сори но помислиш че са 29 лв броя и припаднах...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 M52B20 TU
Мечтае да кара: Е39 M5

Мнение от Zlatiyan_Genchev » 21 Ное 2011, 0:14

DirtySouth написа:елементарно е , трябва да пробиеш 4 дупки в твоята кора и да от там да нанижеш подглавниците в оригиналните им легла дето са в купето има ги всяко купе :yes: никви облегалки не се сменят стига говорил глупости на човека , само на компотите се нанизват в облегалките

Така ,решил съм и аз да си сложа задни пдоглавници,интересното ми е от снимката на реалоем има долу където за телчетата става на въпрос и един механизъм за който се застопоряват подглавниците ,има ли си го в шасито след като нямам задни подглавници и трябва да дупча кората?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 21 Ное 2011, 20:21

Не ти трябват телчета, също не си дупчи и кората. Купи си фабрична кора с подглавниците(търси си същата тапицерия, като твоята). Тъкмо ще можеш да освежиш кората преди да я сложиш. При мен, като я смених, само мушнах подглавниците и си заспаха, изобщо няма луфтове или хлопания, без телчета.

Предишна

Назад към E36