Лампата на AIRBAG-а е36 1994г.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- misho_mishev
- Потребител
-
Лампата на AIRBAG-а е36 1994г.
Колеги днес си сменях една крушка на таблото на колата - БМВ е36, 1994г., с един AIRBAG на волана
Забравих обаче да махна клемите на акумулатора и стана беля - лампата на AIRBAG-а светва на контакт и след това не изгасва веднага след като запаля както е нормално (преди да сваля таблото беше така), а някъде след 3-4мин и ме дразни много
Прочетох една, две теми по въпроса и разбрах че се е натрупала грешка в компа на AIRBAG-а (поне навсякъде за това пише) и трябва да се изчисти за да изгасва лампата както е нормално
Мисълта ми е, ако някой е имал същия проблем и се е справил с него да помогне - да ми каже къде в кой сервиз или кой може да изчисти грешката и евентуално колко струва
Става дума за София, ако някой се занимава с това пишете ЛС, коментар в темата или звъннете - 0887 321 682

Забравих обаче да махна клемите на акумулатора и стана беля - лампата на AIRBAG-а светва на контакт и след това не изгасва веднага след като запаля както е нормално (преди да сваля таблото беше така), а някъде след 3-4мин и ме дразни много

Прочетох една, две теми по въпроса и разбрах че се е натрупала грешка в компа на AIRBAG-а (поне навсякъде за това пише) и трябва да се изчисти за да изгасва лампата както е нормално

Мисълта ми е, ако някой е имал същия проблем и се е справил с него да помогне - да ми каже къде в кой сервиз или кой може да изчисти грешката и евентуално колко струва

Става дума за София, ако някой се занимава с това пишете ЛС, коментар в темата или звъннете - 0887 321 682

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Лампата на AIRBAG-а е36 1994г.
Във всеки нормален сервиз в който правят компютърна диагностика ,трябва да могат да ти изчистят грешката. Няколко пъти съм ходил в "Дунев" на Червено знаме и проблем не е имало с тях. 35лв струваше услугата доколкото си спомням ...

- milkov_jv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Колега,с кой компютър си?Ако си с бош,най-вероятно и аз ще мога да ти изчистя грешката,
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Ето...дано колегата milkov_jv ти оправи проблема и ти помогне, че по тия сервизи само пари се наливат,иначе ако не е успее отиваш някъде и ти я трият грешката 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
диагностика. нещо по системата не е ок а има доста компоненти..
ако се окаже маклата черна кутиика под седалката имам една и ще ти я подаря
ако се окаже маклата черна кутиика под седалката имам една и ще ти я подаря

- milkov_jv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Ами трябва да се опита да се изчисти.Ако ли не става-поне ще се види какъв е проблема.Веднъж закачих жиците под седалката с прахосмукачката и светна лампата.Имам BMW carsoft 5.5 и кабел и си го оправих.Моята е 97 М43 с бош.Пробвахме на един колега на неговата 93 със сименс и не разпозна модула. 

- misho_mishev
- Потребител
-
Колеги изчистиха ми грешката в един сервиз, благодаря на всички за мненията 

7 мнения
• Страница 1 от 1