Съвети за кабрио през зимата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Съвети за кабрио през зимата
Здравейте колеги, първа зима ще ми е със кабрио и нямам хардтоп. Ако може да ми дадете някакви съвети ще съм ви много благодарен 

- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
Re: Съвети за кабрио през зимата
Бих ти препоръчал да намажеш гюрука със специален препарат.На мен ми е попадал един такъв оригинален на БМВ специално за поддръжка на гюруци през зимата.Беше в една тубичка като паста за зъби, но го подарих на един френд с кабрио.
- street_fighter
- Потребител
-
- Кара: Е61 530d ; Е39 540i M62B44TU;
Заинтересувай се къде продават препарати Сонакс.Купуваш си препарат за импрегниране.Последно беше към 25 лв червена опаковка с мек гюрук на БМВ 1 серия. Измиваш много добре със подхоящ препарат ( или пак на Сонакс препарат) Изчакваш хубаво да изсъхне след което ще видиш в кутийката има ръкавички и гъбичка.Намазваш с препарата целият гюрук КАТО ВНИМАВАШ ДА НЕ ОЛЕЕШ НЯКЪДЕ БОЯТА ИЛИ УПЛЪТНЕНИЯТА!!!!! Много трудно се чисти след това.Процедурата я правиш на сух гюрук.Съвет от мен е да не миеш гюрука с безконтактният препарат на автомивките.Повтаряш процедурата преди началото на всеки сезон.След нанасяне на препарата,гюрука придобива много свеж вид и капките остават върху гюрука и не попиват.
Успех

Успех

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
ползвай онзи оригинален препарат за които говорят колегите..
а и ако имаш гараж е най-добре да пребиваваш в него с колата
а и ако имаш гараж е най-добре да пребиваваш в него с колата

- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
За съжаление гараж нямам, но се чудя дали да не я сложа на закрит паркинг. То е под един мост паркинга, но мисля че ще има някакъв ефект. Иначе до тук не съм давал да мият тавана с безконтактно, само с вода и един препарат който ми даде един приятел за кабрио. Благодаря на отзовалите се колеги до тук 

- VaSeToo0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i ///M
paco_sf написа:За съжаление гараж нямам, но се чудя дали да не я сложа на закрит паркинг. То е под един мост паркинга, но мисля че ще има някакъв ефект. Иначе до тук не съм давал да мият тавана с безконтактно, само с вода и един препарат който ми даде един приятел за кабрио. Благодаря на отзовалите се колеги до тук
Е то хубаво,ще е на закрито място,но когато ти се наложи да излезеш и я спреш на открито пак няма да е много добре.Най-добрия вариант е Хардтоп
7 мнения
• Страница 1 от 1