Фабрична аларма - Помощ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: 5-Serie GT

Фабрична аларма - Помощ

Мнение от bо666 » 03 Ное 2011, 11:29

Здравейте колеги, искам да питам има ли някой, който разбира от фабрично вгражданите аларми за Е36.Аз, съм с 2 аларми - едната е фабрината, другата е китайски боклук, който се развали.Идеята ми е да оставя само фабричната и да изскубя другата, но искам някой който вдява от фабричните, да ми я свърже правилно за да си работи нормално.
Благодаря предварително.
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Re: Фабрична аларма - Помощ

Мнение от hag_1924 » 03 Ное 2011, 11:48

Колега само да те предопредя аз съм с фабричната аларма и доколкото ми обясни един алармаджия нямам сирена защоото в другите страни било забранено.Ти затова си и ти с 2 защото едната ти е просто сирена явно :yes: Пиши ако успееш да вържеш сирената с фабричната

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: 5-Serie GT

Мнение от bо666 » 04 Ное 2011, 15:54

Не, колега.При мен не е проблем със сирената, а с това, че имам допълнителна аларма която щом е китайска, пи подрабиране се скапва и искам да я махна и да ми вържат правилно фабичната.При монтажа на допълнителната ми махнаха някой от ексртите на фабричната и сега искам това да се поправи и за топва търся подходящ човек.Иначе до колкото знам взимаш сирена и тя си има място.Като отвориш капака от дясно има поставка за нея.Виждал съм и фабрична такава вързана и работеща.Въпроса е само да ти я свърже някой който разбира ;)
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек

Потребител
Аватар
Кара: ...only BMW
Мечтае да кара: ...карам го!
Детайли за колата: ...перфектна!

Мнение от ИВАКА » 14 Ное 2011, 20:01

...моята Е36-ца е само със фабрична аларма и има сирена/...като клаксон от жигула/ претендирам,че е оригинал защото колата аз съм я взел от Германия от араби,те едва ли ще седнат да си слагат клаксони.Намира се,клаксона де,точно под акомулатора!
...за всяка врата има ключ.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
Мечтае да кара: цял живот BMW
Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

Мнение от Plamen_Shopov_BMW » 15 Ное 2011, 19:25

Моята аларма е фабрична също, но изгубих дистанционното. Сега е изключена с ключето.
Дистанционно ми казаха, че няма кой да ми направи, или поне няма кой да се занимава.
Но сирена си имам, не е слагана допълнително. Дори сега се включва когато сваля акумулатора и го сложа отново.
Чудно ми е наистина ли не може да се направи ново дистанционно за оригиналната аларма ?
Някой запознат ли е?

Назад към E36