318ti или 316i ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ааа честито! Колата е убиец, страшно ми хареса на снимките. Тва дребното със 140 коня направо лети, няма таква резачка. И да, кефа наистина е неописуем
Как няма да е перфектно - ако човек си я пази и 20 годишно Е30 може да блести яко, какво остава за 10 годишен автомобил. Тия 10 години само ги разработват и тепърва му почва живота
Ако човек си купи ново ще му клепне шкембето здраво докато почне да му остарява колата (демек той остарява преди нея).
Нещото, което най-много ме изкефи е, че тая кола носи легендарния дух на Е30! Супер кеф изпитах, като видях таблото - ще ти кажа, че много изпускаш, отиди някой да те повози на читаво Е30, иначе няма да живееш пълноценно
Най си ме кефи таблото на Е30 и тва си е дявол го взел... И тва яко воланче. 100 пъти по-яко от някоя мудна 316-ка, но за жалост 99% мислят, че като е двувратка не е кола (моите познати).

Нещото, което най-много ме изкефи е, че тая кола носи легендарния дух на Е30! Супер кеф изпитах, като видях таблото - ще ти кажа, че много изпускаш, отиди някой да те повози на читаво Е30, иначе няма да живееш пълноценно

BMW only!
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3