Oбороти на 318tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Oбороти на 318tds
От скоро карам колата, предишната ми кола беше А4 TDI пак 90 к.с и дърпаше по-добре и ми даваше по-малък разход, но това вече го разконспирирах просто купето на BMW-то е тежко за този двигател. Но много бавно сваля оборотите и докато е студена яко пуши ?
По колата горе долу всичко е сменено, масла филтри и т.н.т
реших да се изхитря и сложих некаква неясна добавка, но нещата се влошиха. През уикенда ходих до Варна и сипах до горе в ОМВ+ Redex /мисля че беше/ , и привидно проблема изчезна , но днес пак ми се случи, играят оборотите при спряла кола, доста по-малко, но го има.
Какво да правя , къде да зареждам какви добавки , да ходя ли някъде да ми прочистват горивната система.
По колата горе долу всичко е сменено, масла филтри и т.н.т
реших да се изхитря и сложих некаква неясна добавка, но нещата се влошиха. През уикенда ходих до Варна и сипах до горе в ОМВ+ Redex /мисля че беше/ , и привидно проблема изчезна , но днес пак ми се случи, играят оборотите при спряла кола, доста по-малко, но го има.
Какво да правя , къде да зареждам какви добавки , да ходя ли някъде да ми прочистват горивната система.
Последна промяна mazalo на 25 Сеп 2006, 13:49, променена общо 2 пъти
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
имаш ли проблем при топлия старт
из форума се изписа доста за промяната на оборотите и трудното палене на ДТС когато агренажната верика се разхлаби
потърси в търсачката

из форума се изписа доста за промяната на оборотите и трудното палене на ДТС когато агренажната верика се разхлаби
потърси в търсачката
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

Re: Проблем с ниските обороти на 318tds
mazalo написа:.
драсни едно лс когато се засечем ще ти обясня какво е каква е дилемата колко ще ти струва. Минах по този път преди година

6 мнения
• Страница 1 от 1