е36 325тдс АБС свети
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
е36 325тдс АБС свети
Колеги имам проблем..! Свети ми Абс-са казаха ми че е накладките обаче на сервиза като ги проверихме нищо им няма...! Проверил съм и бушона здрав! Някой ако знае за какво става въпрос да пише.... АБС-са не функционира....!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: е36 325тдс АБС свети
Язък ти за сервиза... а за едно такова нещо, наречено "датчик на ABS", гледахте ли? 

Лампана на ABS-а може да светне от неизправност в ABS попата или от незправнист в някой датчик или модула, който чете сигнала от датчиците.
Проерката е следната: проверка на релетата и бушонител Ако проблема не е в тях се откача буксата на помпата (намира се върху самата ABS помпа) ако лампата изгасне значи проблема е в нея. Ако не значи е някой датчик. Сваля се кората под жапката и се измъква буксата на ABS модула. От там се проверяват четерите датчика дали работят.
Проерката е следната: проверка на релетата и бушонител Ако проблема не е в тях се откача буксата на помпата (намира се върху самата ABS помпа) ако лампата изгасне значи проблема е в нея. Ако не значи е някой датчик. Сваля се кората под жапката и се измъква буксата на ABS модула. От там се проверяват четерите датчика дали работят.
Значи утре пак на сервиз да се проверът всички датчици ! Мерси колеги ако не се оправи ще се мисли вече....
4 мнения
• Страница 1 от 1