малко помощ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Dimo написа:Въпросче, защо си продаваш колата в мобилето и си написал че може бартер за бензинова?![]()
Освен тва дизела при 20-30 и нагоре ясно че ша е тиичък ако е читав, ма на място чувал ли си го или си му свикнал и не му обръщаш внимание?
Той дизела на място не седи, щото харчи 6, а не 16 на 100 и ние си ги караме - не ги палиме на место само да видиме как са и дали още палят.

- Гост
-
Dimo написа:Въпросче, защо си продаваш колата в мобилето и си написал че може бартер за бензинова?![]()
Освен тва дизела при 20-30 и нагоре ясно че ша е тиичък ако е читав, ма на място чувал ли си го или си му свикнал и не му обръщаш внимание?
немога да го чуя на место щот немам ремус един такъв як двуцефка

продавам я щот нема ко да си прая парите .. или може да е развалена гръмнала е помпата .. абе има некфа измама ама немога да ти я кажа щот никои нема да я купи ... треа далавери да стаат да се въртат колите .. аз немоа да карам една кола до живот и да се жена за нея

искам бензинова да се ръчкам по светофарите с голфове и астри че само ме дразнят и като ме прескачат си образувам нерви ... то ми казаха че и с 320 нема да е поразлично де пак ще ме прескачат ама аз не вервам и треа сам да си пробвам

Той дизела на място не седи, щото харчи 6, а не 16 на 100 и ние си ги караме - не ги палиме на место само да видиме как са и дали още палят.
стиа ве верно ли 16

bam-bam написа:Той дизела на място не седи, щото харчи 6, а не 16 на 100 и ние си ги караме - не ги палиме на место само да видиме как са и дали още палят.
стиа ве верно ли 16... ше земеш да ме откажеш баси .. не искам да си я гледам само в гаража .. аз как сам свикнал да не слизам от нея ... нема да го преживея
![]()
![]()
Не бе, като го запалиш и почва да ти връща бензин в резервоара и да го пълни. Веднж седмично трябва да го източваш некъде, че да не се задръсти. Има специални настройки на клапаните какъв искаш да ти произвежда - ОМВ100, А92, А95, А98.... за нафта трябва тунинг
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
колко сме честолюбиви само шофьорите на дизелаци
какво значи честолюбиви

а иначе по темата най обичам да си го мерим с разни семкари

ЧВСТОЛЮБИВ
-ambitios;high-flown
-self-respecting:(които лесно се засяга) touchy
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2