малко помощ...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 15 Апр 2006, 12:58

Dimo написа:Въпросче, защо си продаваш колата в мобилето и си написал че може бартер за бензинова? ;)
Освен тва дизела при 20-30 и нагоре ясно че ша е тиичък ако е читав, ма на място чувал ли си го или си му свикнал и не му обръщаш внимание?

Той дизела на място не седи, щото харчи 6, а не 16 на 100 и ние си ги караме - не ги палиме на место само да видиме как са и дали още палят. ;) :lol:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 15 Апр 2006, 16:22

Dimo написа:Въпросче, защо си продаваш колата в мобилето и си написал че може бартер за бензинова? ;)
Освен тва дизела при 20-30 и нагоре ясно че ша е тиичък ако е читав, ма на място чувал ли си го или си му свикнал и не му обръщаш внимание?

немога да го чуя на место щот немам ремус един такъв як двуцефка :mhihi:
продавам я щот нема ко да си прая парите .. или може да е развалена гръмнала е помпата .. абе има некфа измама ама немога да ти я кажа щот никои нема да я купи ... треа далавери да стаат да се въртат колите .. аз немоа да карам една кола до живот и да се жена за нея ;)
искам бензинова да се ръчкам по светофарите с голфове и астри че само ме дразнят и като ме прескачат си образувам нерви ... то ми казаха че и с 320 нема да е поразлично де пак ще ме прескачат ама аз не вервам и треа сам да си пробвам ;)

Той дизела на място не седи, щото харчи 6, а не 16 на 100 и ние си ги караме - не ги палиме на место само да видиме как са и дали още палят.

стиа ве верно ли 16 :mhihi: ... ше земеш да ме откажеш баси .. не искам да си я гледам само в гаража .. аз как сам свикнал да не слизам от нея ... нема да го преживея :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 15 Апр 2006, 16:31

bam-bam написа:
Той дизела на място не седи, щото харчи 6, а не 16 на 100 и ние си ги караме - не ги палиме на место само да видиме как са и дали още палят.

стиа ве верно ли 16 :mhihi: ... ше земеш да ме откажеш баси .. не искам да си я гледам само в гаража .. аз как сам свикнал да не слизам от нея ... нема да го преживея :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не бе, като го запалиш и почва да ти връща бензин в резервоара и да го пълни. Веднж седмично трябва да го източваш некъде, че да не се задръсти. Има специални настройки на клапаните какъв искаш да ти произвежда - ОМВ100, А92, А95, А98.... за нафта трябва тунинг

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 15 Апр 2006, 16:42

колко сме честолюбиви само шофьорите на дизелаци

какво значи честолюбиви :lol:
а иначе по темата най обичам да си го мерим с разни семкари :mhihi:[/quote]

ЧВСТОЛЮБИВ
-ambitios;high-flown

-self-respecting:(които лесно се засяга) touchy
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 15 Апр 2006, 21:12

От тук нататък само по темата :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Предишна

Назад към E36