Старт Бутон Помощ колеги
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- djbibo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325 convertible
- Детайли за колата: e36 320
e36 325 convertible
Старт Бутон Помощ колеги
Здравейте колеги,
Преди време волана ми се заключи и се наложи да махна целия механизъм. Сега паля с пластмасата, която е в края на механизма за ключа. Досещате се, че е грозна картинката
Разгледах послените седмици повечето теми ( включително и двете в нашия форум ), спазих инструкции, но уви нищо не се получи.
Имам следните неща:
Старт бутон на 15А ( няма проблем с това,че ще трябва да го държа докато запали колата )
Ключ ON / OFF ( за имобилайзера)
Реле - 30А
Колата ще я оставям на 1-ва позиция "аксесоари" . Колата е 92г бош.
Въпросът ми е кои кабели за какво са и как да ги свържа. Ако трябва да се ползва реле, как трябва да бъде вързано и то.
Благодаря ви предварително колеги!
Преди време волана ми се заключи и се наложи да махна целия механизъм. Сега паля с пластмасата, която е в края на механизма за ключа. Досещате се, че е грозна картинката

Имам следните неща:
Старт бутон на 15А ( няма проблем с това,че ще трябва да го държа докато запали колата )
Реле - 30А
Въпросът ми е кои кабели за какво са и как да ги свържа. Ако трябва да се ползва реле, как трябва да бъде вързано и то.

добавяне на фенове към фейбсук страница
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Старт Бутон Помощ колеги
Виж от тук какво може да ти е от полза http://www.bimmerdiy.com/diy/e36startbutton/
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- djbibo
- кандидат ентусиаст
-
e36 325 convertible
Колега това го гледах, има и го и преведено във форума. Спазих схемата на релето, но нищо не се получи. Даже нямаше цъкането на релето.
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
Аз моето си го направих по същата схема. Само че да изглежда по - истинско си взех от ел. магазин цяло гнездо с куплунг за релето и с изведени кабели, и аз така като теб отначало няма палене няма цъкане. И лед това видях че на този куплунг от долната му страна по между кабелите имаше запоени някакви диоди, след премахването им всичко си стана ОК.

- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
djbibo написа:Здравейте колеги,
Преди време волана ми се заключи и се наложи да махна целия механизъм. Сега паля с пластмасата, която е в края на механизма за ключа. Досещате се, че е грозна картинкатаРазгледах послените седмици повечето теми ( включително и двете в нашия форум ), спазих инструкции, но уви нищо не се получи.
Имам следните неща:
Реле - 30А
А защо просто не си вземеш механизма за паленето и не си го смениш,а трябва да се хвърляш във филми с жици,релета,бушони и тн.

- djbibo
- кандидат ентусиаст
-
e36 325 convertible
Защото съм инат и каквото си наумя трябва да го направя
Темата е за помощ относно инсталирането на старт бутон, а не дали да ползваме старт бутон или оригиналния запалващ механизъм
Благодаря на колегата beco109. Ще пробвам и ще пиша какво е станало. Ако някой има други идеи нека също да пише

Благодаря на колегата beco109. Ще пробвам и ще пиша какво е станало. Ако някой има други идеи нека също да пише

6 мнения
• Страница 1 от 1