Криви дискове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Криви дискове
Дискове се кривят лесно колега - със загряти дискове да минеш през локва и ги получаваш криви
Успех!

- M1977
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: без удъри
S7 написа:Кофти материал на дисковете и злобни ментетаили пък ти си душманин и караш на газ и спирачка
Това, или пагубно за ментаците е ако след зверско спиране или нагорещени дискове и спряла кола натискаш яко педала на спирачката - жив свидетел съм как тва огъва дисковете.
- e36Bulgaria
-
-
- Кара: ше 318tds
- Мечтае да кара: перфектно БМВ
kraiso написа:Дискове се кривят лесно колега - със загряти дискове да минеш през локва и ги получаваш кривиУспех!
Или ако си карал и отидеш на автомивка и като я почнат с водоструиката със студена вода и се кривят
Обърни внимание на спирачните апарати както ти каза колегата Методи. Аз карам с 4 вентилирани диска Brembo Max, ма не са мръднали досега, та не е изключен варянта да си случил на менте.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- e36Bulgaria
-
-
krisu написа:Обърни внимание на спирачните апарати както ти каза колегата Методи. Аз карам с 4 вентилирани диска Brembo Max, ма не са мръднали досега, та не е изключен варянта да си случил на менте.
менте,менте колко да е менте бе колега тва е диск невярвам да се криви от всяко нагряване

Аз също не вярвам особено, ама опита, а и не само моя, доказва, че стане ли дума за части, БЪЛГАРИЯ е страната на неограничените възможности. 

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- e36Bulgaria
-
-
krisu написа:Аз също не вярвам особено, ама опита, а и не само моя, доказва, че стане ли дума за части, БЪЛГАРИЯ е страната на неограничените възможности.
маи MADE IN CHINA и MADE IN BULGARIA са от направи си сам...няма нищо истинско

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2