м52б28 блок
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
м52б28 блок
Колеги днес се наложи да разглобя цялата кола и случайно като изкарвахме блока с кутията от купето видях че клапаните са ми ударили леко около цилиндъра и са наранени съвсем малко буталата а обърнах и внимание че те не стигат до повърхноста на цилиндъра, двигателя е 2.8
Има ли някаква вероятност това да ми пречи след ремонта на главата и как мога да поправя това ако пречи..
Има ли някаква вероятност това да ми пречи след ремонта на главата и как мога да поправя това ако пречи..
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: м52б28 блок
я пак, че нищо не схванах. Вадил си двигателя със скоросите, но си видял, че клапаните са ти опирали в буталта, темата ти се казва "м52б28 блок", "проблем ли е" ? Не знам кой нормален човек ще разбере за какво става въпрос.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
и аз много не разбрах но маи пита за тва дето са одарени буталата от клапаните ако е тва няма да е проблем после за буталата но клапаните трябва да се видат да неса криви и защо са ударили буталата
- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Как така са ударили около цилиндъра?Най вероятно са докосвали буталото.Следващия момент е да кажеш кои клапани са удряли -всмукателните или изпускателните за да разберем дали проблема е във ваноса или във първата верига?
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Какъвто и точно да е проблемът, не се ли усещаше по някакъв начин в работата на мотора преди това?
- митко-бмв1
- Потребител
-
- Кара: м50б28
Ачка приятелю ти неразбра ли че докато не си платиш двигателя и шпера ,хубаво от тази кола няма да видиш
И стига си се правил на велик туннингист много добре те знаем виж земи звънни един телефон да си оправим нещата че стана вече година те чакаме

6 мнения
• Страница 1 от 1