Почистване на дебитомер М50Б20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
Почистване на дебитомер М50Б20
някой може ли да ми обясни малко по-подробно как се почиаства дебитомера на М50Б20 и как да разбера дали се е замърсил, освен причината поради която аз си мисля и ми дадоха идея че може да е от него...
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
неслу6ай подобни работи приател ама едно не6то на дебитомера и ако го подокосва6 малко с рачичка после 6те ходи6 да си купиш нов за 700 левчета,отиди при дунев за 10 лева щте ти го измери дали е муден или не с апаратчето и ако е мрасен щте ти го почисти циалата работа е 10 кинта но не са 700 нали ,а това с корселина не си го и помислиай,и след по4истването си сложи и нов въздушен филтър ако ти е за смяна.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
стига глупости ,що да дава 10 лв и да бие път като може да си го почисти сам за 10 минути ,не с кореселин а с някакъв почистващ спрей ,аз ползвах на Филипс един червен .. беше прашен малко вътре но след почистването някаква разлика не видях .. освен това решетчица трябва да има и отпред и отзад
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
не си прави експерименти не си заслужава ас преди година и половина отворих на брат ми дебитомера и му скъсъх едната пластинка(УЖАССС) след месец брата си продаде колицата

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ами то и маслото недей гледа да не изтървеш някой гвоздей в дупката на щеката ... който се знае че е с 2 леви ръце да си дава 10те лв все пак.
абе момчета кво да ви кажа всеки си прецениава сам за себе си кво да прави аз мога да си сменя маслото и накладките примерно ако реша ,но някои работи си требва човек да си ги види ,този пичага кадето казва че не си заслужава 10 лева като даде един пат неколко стотака отгоре 6тото е много компетентен тогава 6те разбере некои не6та нема да е зле и диагностика на електрониката сам да си направи6 за кво да дава6 пари.
7 мнения
• Страница 1 от 1