Въпрос за пружини от Койловъри.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Въпрос за пружини от Койловъри.
Интересува ме някой може ли да провери тези пружини за какво ги дават на тях пише td5500399 и нищо повече.Сини са ще кача снимки по късно.Имам едни предни койловъри билщайн, но немога да им намеря кои са им пружините.Или някой ако има снимки на пружини за е36 предни от койловърски амортрисьори нека я сподели или прати линк.Че така из многото пружини немога да се ориентирам кои точно трябва да са.

- shengi
- ентусиаст
-
Re: Въпрос за пружини от Койловъри.
Забравих да напиша, че амортрисьорите са с по една пружина така като ги гледам.Почти същите са като тези http://blankmediagroup.com/Pictures/Mik ... 20copy.jpg но незнам колко дебели трябва да са пружините и колко навитки и дали примерно на кони и на билщайн пружините са с еднакви витки и дебелини на пружините.

- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
прожините ми ги искара че са на JOM но не пише за какво са утре щети дам линка че го затрих без да искам
- shengi
- ентусиаст
-
Може понеже амортрисьорите като ги намерих бяха с разкачени и захвърлени пружини някаде из работа.Имам и едни по късички от тия утре трябва да им видя и техните номера какво пише на тях.

4 мнения
• Страница 1 от 1