проблемна 325-тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблемна 325-тдс
ПРОБЛЕМ С 325ТДС-колеги дайте съвет затози проблем,ходих на два три сервиза и проблема си остава, а той е както карамна 4-та или пета колата губи мощи изгасва все едно се прекъсва горивото,после трудно пали ,после се отпушва от веднъж и тръгва и после пак така и тн-ходих в сервиз,смениха ми подкачваща помпа,филтър-вървя 20 дни и пак същото,изгасна ми до друг сервиз,там ми смениха цетка и някъкъв маркуч ,изкарах 20 дни и пак,сега и не пали,добър майстор който в момента не е в българия ми каза че проблема може да е от някъкъв маркуч и клапан за обратната нафта,може от датчик или маркуч някъкъв или др-помогнете със съвети или някой да ми препоръча коректен и отворен майстор-от пловдив съм,или ако има майстор във форума може да остави координати
Re: проблемна 325-тдс
А като загасва така светва ли една лампичка като схематично изображение на дюзичка която разпръсква . Аз мога да преположа че това е ел. проблем свързан най-вероятно с клапанчето за входящата нафта ( отгоре му има единично кабелче което подава 12V захранване след сигнал от компа ) дет се намира върху ГНП . На мен ми го е правила тоз номер и бая филм беше. Провери въпросното кабелче за външни повреди или лоша връзка нещо . Още по-сигурно да рзбереш дали то е причината е да махнеш клапанчето и да сложиш друго работещо ( втора ръка има читави при дизелджии колко щеш ) и кат загасне другия път замери имаш ли плюс на въпросното кабелче подадено щот ако няма няма и да запали .
благодаря ти за съвета колега утре като остана свободен ще видя и това клапанче ,наистина светва някаква лампа и тогава угаства колата,колко струва това клапанче
Потърси втора ръка от някой мастер дизелджия клапанче ама това при условие че имаш захранване върху него 12 V кат загасне пущината. Провери и ел кабелчето на авансатора на ГНП се намира в долната чст отстрани и излиза оттам едно кабелче и завършва с букса пъхната някъде то също може да е причина. Всъщност тази лампичка показва проблем със гориво запалителната система и има няколко възможни причини , сега ти давам по-лесните и евтини ( можеш сам да отстаниш ). Успех.
- vlaikov44
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d
Мисля че това е помпата в резервоара при мен така беше станало и буквално гаснеше в движение и после с мъки палеше,под задната седалка се намира няма да е лошо да я замериш дали не си е заминала 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
vlaikov44 написа:Мисля че това е помпата в резервоара при мен така беше станало и буквално гаснеше в движение и после с мъки палеше,под задната седалка се намира няма да е лошо да я замериш дали не си е заминала
Е то тая помпа нали може и без нея,но не трябваше да има под 25л гориво или бъркам,че някъде го четох тук в някоя от темите..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Не е от помпата в резервоара- тя не работи постоянно.
7 мнения
• Страница 1 от 1