Проблем при М43Б18.......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем при М43Б18.......
Здравейте колеги, имам един много странен и дразнещ проблем с моята (е36 M43B18) който от много време насам се опитвам да "отстраня" но не успявам. Та ходих при най-различни майстори и последствията от това бяха следните: тампони на двигателя и скоростната кутия-оказа се че не е от тях
после дойде ред на ролки ремъци и демфера, пак същото
И вече се чудя какво да правя, а иначе вибрациите започват от 1100 си продължават до 1500 оборота независимо дали е в движение или на празен ход
Извинявам се предварително ако има някъде тема по този въпрос но аз не успях да намеря нищо..... Та ако някои е имал същия проблем или поне знае причината нека сподели
Поздрави.....

- jlpetkov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW X5 M
- Детайли за колата: блъсната E36 318ti, '95
Re: Проблем при М43Б18.......
Колега виждам че опитите са да отстранят механични причини за вибрациите, но не става ясно правена ли е диагностика на колата?

Еми да колега правихме и диагностика, но нищо не показва
наскоро обаче ми изгоря Ламбда сондата, но не вярвам да е тя причината 

- jlpetkov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW X5 M
- Детайли за колата: блъсната E36 318ti, '95
leoncho написа:Еми да колега правихме и диагностика, но нищо не показванаскоро обаче ми изгоря Ламбда сондата, но не вярвам да е тя причината
е като "изгоря" сменихте ли я?
колега питам защото това което описваш може да се получава и от недобра гориво-въздушна смес. двигателя се дави (или не му стига) и затова се получава едно претрисане докато наеме.

jlpetkov написа:leoncho написа:Еми да колега правихме и диагностика, но нищо не показванаскоро обаче ми изгоря Ламбда сондата, но не вярвам да е тя причината
е като "изгоря" сменихте ли я?
колега питам защото това което описваш може да се получава и от недобра гориво-въздушна смес. двигателя се дави (или не му стига) и затова се получава едно претрисане докато наеме.
Еми тия дни като се поосвободя ще и направя диагностика да видя от какво може да е, че направо ще ме побърка тва претрисане

5 мнения
• Страница 1 от 1