Проблем при палене

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Coupe

Проблем при палене

Мнение от Emilow » 24 Авг 2011, 18:20

Колеги искам да попитам като паля колата и някой път се чува детонация и ми изхвърля маркуча от стъпковото :?: И като се заслушам се чува, че дърпа въздух от него когато работи колата и като подам газ се замисля и се чува още повече, че дърпа въздух.Аз доколкото мисля е от него, защото няма от кой др маркуч да е там освен от тези на стъпковото и този големия след дебитомера. Колата има газова и това замисляне при подаване на газ, на гас се усеща много повече отколкото на бензин. Ако може някои да ми каже от какво се получава гърменето при палене, и колата пали само на бензин, а мотора е м42б18.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i e60 530d e61 535d

Re: Проблем при палене

Мнение от CooL123Es » 24 Авг 2011, 19:19

Emilow написа:Колеги искам да попитам като паля колата и някой път се чува детонация и ми изхвърля маркуча от стъпковото :?: И като се заслушам се чува, че дърпа въздух от него когато работи колата и като подам газ се замисля и се чува още повече, че дърпа въздух.Аз доколкото мисля е от него, защото няма от кой др маркуч да е там освен от тези на стъпковото и този големия след дебитомера. Колата има газова и това замисляне при подаване на газ, на гас се усеща много повече отколкото на бензин. Ако може някои да ми каже от какво се получава гърменето при палене, и колата пали само на бензин, а мотора е м42б18.

колега при мен също гърмеше маркуча виж си дюзите при мен се оправи след като смених цялата рейка с дюзите и клапана на налягането виж си тези неща първо.и при мен също се чуваше все едно смуче въздух от някъде но сега е 6ца.успех
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilow » 24 Авг 2011, 20:59

Добре колега, за паленето да, но на гас дюзите нали нямат общо и не работят :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilow » 14 Сеп 2011, 23:08

Никой друг ли не е имал подобен проблем при палене.. :confused:

Назад към E36