Питане за покупка на 318?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
stax тя май 320ката ти е била умрелия кон
щото разликата във вървежа между 2та мотора и начина по който усещаш колата е огромна ,даже мога да кажа че за мен лично се губи усещането че карам БМВ при 316/318 . Честита покупка все пак ,цената е добра ако няма големи забележки ..

- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-

theraven_nz написа:Offtopic: F316 му викаше някой пич тука, явно не без причина
Е те мойто е такова де

Сега сериозно, ако двигателя не е издухан, дори да е 316-ска, вярвайте ми, има какво да предложи. Аз моето го купих от един близък приятел, който избяга в Австрия и се подписвам с 2-те ръце, че знам какво съм купил. Т.е. километрите са и оригинални (ок. 92000 като я купих) и е поддържана само във фирмен сервиз без да се пестят средства.
Трябва да ви кажа, че се тествах с една 318 и бях мноого напред, а шофьорът й беше всичко друго, но не и неспособен зад волана... Сега, вярно че да попаднеш на запазен 1,6 мотор е в пъти по-трудно, отколкото на читав 6-так, но се случва. И тогава 316 хич не се чувства спъната при каране

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

Alexi написа:stax тя май 320ката ти е била умрелия конщото разликата във вървежа между 2та мотора и начина по който усещаш колата е огромна ,даже мога да кажа че за мен лично се губи усещането че карам БМВ при 316/318 . Честита покупка все пак ,цената е добра ако няма големи забележки ..
МОже би....очаквах доста по-малко, а получих достатъчно. А и не смятам да си го превръщам в диагноза....коя, колко. Иначе - мерси!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2