Питане за покупка на 318?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 30 Мар 2006, 8:53

stax тя май 320ката ти е била умрелия кон :mhihi: щото разликата във вървежа между 2та мотора и начина по който усещаш колата е огромна ,даже мога да кажа че за мен лично се губи усещането че карам БМВ при 316/318 . Честита покупка все пак ,цената е добра ако няма големи забележки ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 30 Мар 2006, 10:52

:OT:
theraven_nz написа:Offtopic: F316 му викаше някой пич тука, явно не без причина :mhihi:

Е те мойто е такова де ;) :mhihi:
Сега сериозно, ако двигателя не е издухан, дори да е 316-ска, вярвайте ми, има какво да предложи. Аз моето го купих от един близък приятел, който избяга в Австрия и се подписвам с 2-те ръце, че знам какво съм купил. Т.е. километрите са и оригинални (ок. 92000 като я купих) и е поддържана само във фирмен сервиз без да се пестят средства.
Трябва да ви кажа, че се тествах с една 318 и бях мноого напред, а шофьорът й беше всичко друго, но не и неспособен зад волана... Сега, вярно че да попаднеш на запазен 1,6 мотор е в пъти по-трудно, отколкото на читав 6-так, но се случва. И тогава 316 хич не се чувства спъната при каране ;)
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stax » 30 Мар 2006, 11:39

Alexi написа:stax тя май 320ката ти е била умрелия кон :mhihi: щото разликата във вървежа между 2та мотора и начина по който усещаш колата е огромна ,даже мога да кажа че за мен лично се губи усещането че карам БМВ при 316/318 . Честита покупка все пак ,цената е добра ако няма големи забележки ..

МОже би....очаквах доста по-малко, а получих достатъчно. А и не смятам да си го превръщам в диагноза....коя, колко. Иначе - мерси!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 4ervenata furia » 07 Апр 2006, 13:41

колега и аз колко 318 съм обадил... не е истина.

Предишна

Назад към E36