Какво да си купя ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Какво да си купя ???
Здравейте май скоро и аз ще стана член на този форум но искам мнение за модела БМВ - 318i - 93-94год.- видях че като цена се движи около 6000лв. добър ли е разхода на гориво, какви слаби места има, разбрах нещо за диференциал, глава, пружини........ как е като здравина мотора и окачването и евентуално за тези 6000 лв. какво по добро може да се купи.
Моля за отговор от колеги които са имали такова БМВ, благодаря!
Дали поддръжката ще е по малко от на Опел например ако се има напредвид че се чупи по - малко от Опела!
Дали поддръжката ще е по малко от на Опел например ако се има напредвид че се чупи по - малко от Опела!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Колега добре дошъл във форума. Голяма част от въпросите ти ще намерят отговор като прочетеш най отгоре важната тема озаглавена "Често срещани проблеми при Е36", после погледни в The Best Of форума и там има подобни теми и накрая в турсачката потърси инфо за М40 двигателите
Тва са тези които трябва да избягваш, монтират се до към края на 93-та и не са за препоръчване, а ако те интересува защо направи това което ти казах и ще си отговориш на въпроса.
И ако после имаш още въпроси питай конкретно, сигурен съм че колегите ще ти обяснят!
Приятно прекарване в редиците на БМВ ентусиастите!

Тва са тези които трябва да избягваш, монтират се до към края на 93-та и не са за препоръчване, а ако те интересува защо направи това което ти казах и ще си отговориш на въпроса.
И ако после имаш още въпроси питай конкретно, сигурен съм че колегите ще ти обяснят!

Приятно прекарване в редиците на БМВ ентусиастите!

- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Re: Какво да си купя ???
dankatar написа:Здравейте май скоро и аз ще стана член на този форум но искам мнение за модела БМВ - 318i - 93-94год.- видях че като цена се движи около 6000лв. добър ли е разхода на гориво, какви слаби места има, разбрах нещо за диференциал, глава, пружини........ как е като здравина мотора и окачването и евентуално за тези 6000 лв. какво по добро може да се купи.
Добре дошъл. За годините които си написал, търси двигател М 43, тогава излизат /края на 93-та/. Да ме извиняват колегите, но е по-добрият избор.

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- FALKONETTI
- Потребител
-
Re: Какво да си купя ???
dankatar написа:Здравейте май скоро и аз ще стана член на този форум но искам мнение за модела БМВ - 318i - 93-94год.- видях че като цена се движи около 6000лв. добър ли е разхода на гориво, какви слаби места има, разбрах нещо за диференциал, глава, пружини........ как е като здравина мотора и окачването и евентуално за тези 6000 лв. какво по добро може да се купи.
Добре дошъл във форума, аз имам БМВ 318i - 91г. не знам къде си чел или са ти казвали за диферениали, пружини и пр. ама за мен тва си е желязна кола - не съм имал никакви такива проблеми, карам я от три години и съм абсолютно удовлетворен спрямо всички предишни марки коли които съм имал, по отношение на разхода - на извънградско ми харчи 6,9-7л./100км а в градско 9,3-10л/100, така че купувай не се чуди и късмет при избора
4 мнения
• Страница 1 от 1