Демонтаж на оригиналното радио bmw reverse rds

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: IS-a с бензин до капачката ;)
Мечтае да кара: нещо с шест в редица, излязло от BMW Motorsport... ;)

Демонтаж на оригиналното радио bmw reverse rds

Мнение от splintar » 09 Сеп 2011, 12:47

Здравейте колеги, отскоро се сдобих с BMW 318 IS Coupe, със оригиналното си радио bmw rewerse rds. Понеже съм новак и от където и да погледна не ми идва идея как да го сваля, реших да попитам. Също така нямам кода за радиото, та евентуално ако го сваля серийният номер дали може да ми помогне за това да намеря код или някои ако може да даде някакъв примерен... :) Мерси предварително!

ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е с гуми

Re: Демонтаж на оригиналното радио bmw reverse rds

Мнение от anton mutafchiev » 09 Сеп 2011, 14:01

мойто радио имаше в ляво и в дясно на края едни малки капачета които се махат и от долу има четри дупки в които вкарах по едно пирон и като ги напънах леко на страни и после напред и излезна а за кода имаше някаде програми за разкодиране в нета

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA

Мнение от pgv64 » 09 Сеп 2011, 18:27

:D Колегата е обяснил как да го свалиш! А ето ти адрес от където да си намериш кода : http://forum.eserviceinfo.com/viewforum ... 8af285412d .
Трябва да им пратиш модела на касетофона , фабричния и серийният номер. Те са на табели отстрани на касетофона! Сайта за кодовете е на английски! Аз от там си намерих моя код!Успех :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: IS-a с бензин до капачката ;)
Мечтае да кара: нещо с шест в редица, излязло от BMW Motorsport... ;)

Мнение от splintar » 09 Сеп 2011, 22:17

Благодаря за информацията колеги, щото както и да го гледах не можех да разбера как се сваля и тем подобни за кода, но нали за това е форума! Мерси още веднъж и на двамата! :D :yes:
The control is very important part of car's performance. But control is nothing without power. And power is nothing without SHPER! :mhihi:

Назад към E36