малко помощ за кабрио
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
малко помощ за кабрио
въпрос номер две: някой знае ли къде и как се крепят аптечката и триъгълника в кабриото? обърнах целия нет и никъде нищо...
да ви питам, някой има ли представа за размерите на амортисьорчето което крепи капака на гюрука? сгънато, разгънато... и двата размера, ако има някой възможност де...
туй нящото с червеното очертано...

да ви питам, някой има ли представа за размерите на амортисьорчето което крепи капака на гюрука? сгънато, разгънато... и двата размера, ако има някой възможност де...
туй нящото с червеното очертано...
Последна промяна eekset на 29 Авг 2011, 16:21, променена общо 2 пъти
Re: малко помощ за кабрио
Мойто сега е поразглобено и ще мога да ти кажа тия дни размерите разгънато.
Незнам защо питаш ама ако мислиш да го подменяш с токова от капак/багажник, да ти кажа че няма да стане дори и размера да е същия няма да върши същата работа.
Незнам защо питаш ама ако мислиш да го подменяш с токова от капак/багажник, да ти кажа че няма да стане дори и размера да е същия няма да върши същата работа.
- eekset
- младши ентусиаст
-
че ще е от нещо такова, така си е. но не от БМВ. загледах че има някакви за опел ли, за шевролет ли беха... на 180N и ако размера съвпада бих пробвал... че в дарукар ме зарадваха - 145лв за двете, а тия другите са по 30-тина...
имаш предвид че има някаква разлика в начина на действие?
Kris написа:ако мислиш да го подменяш с токова от капак/багажник, да ти кажа че няма да стане
имаш предвид че има някаква разлика в начина на действие?
До колкото знам има разлика в самото натоварване което упражнява самото амортесьорче (или там както се казва), да ти кажа по-добре си купи от Дару комплеккт за да заеш че всичко е сигурно, а не недай си боже после да се прецака нещо друго че си е е*ло майката.
Мисля и че има няколко човека от форума които могат да ти съдействат да ги вземеш от Дару с прилично намаление.
Мисля и че има няколко човека от форума които могат да ти съдействат да ги вземеш от Дару с прилично намаление.
- eekset
- младши ентусиаст
-
eekset написа:въпрос номер две: някой знае ли къде и как се крепят аптечката и триъгълника в кабриото? обърнах целия нет и никъде нищо...
- ognyan 74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i; Е36 318i
Колега картинки нямам. Това е обяснение в ръководството за Е36.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
???!!!
- eekset
- младши ентусиаст
-
това предполагам е за стандартния случай в е36. при мен обаче, по някаква причина, капака на акумулатора не е като на останалите със стърчащи преградки и място за аптечка и ключ за гуми, а е равен и мокета го покрива. чудя се дали не седят в някакъв стереопор в легена за резервната гума.
все пак ако някой знае със сигурност да казва

все пак ако някой знае със сигурност да казва

7 мнения
• Страница 1 от 1