Какви са признаците на заминал комп.на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Колата е със м42 мотора и не6то не е вред като и дам рязко газ няколко пъти и не се исфорцира както трябва някой път дори пука и не върви плавно прекъсва ина4е разхода е 11.5 в граско все си мисля 4е е компа вие какво 6те кажете?

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Какви са признаците на заминал комп.на е36
Аз бих казал да отидеш на читава диагностика. Иначе това са признаци на дебитомер, но може и да е нещо друго. Откачи го за малко да видиш има ли промяна. След диагностиката ако всичко е наред, тогава най-добре потърси комп без забележки от някой колега за проба, преди да бързаш да сменяш твоя.
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Дебитомера като махна буксата колата изгасва не е от него свещи съм сменял стъпково мотор4е също темп.дат4ик също просто нз от какво може да е някой.някой ако има комп.да пи6е завършва на 590 бош 94г.края

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Re: Какви са признаците на заминал комп.на е36
flirt4o_ написа:Дебитомера като махна буксата колата изгасва не е от него свещи съм сменял стъпково мотор4е също темп.дат4ик също просто нз от какво може да е някой.някой ако има комп.да пи6е завършва на 590 бош 94г.края
това не значи че дебитомера работи коректно... ламбдата и потенциометъра на дросела също са отговорни за сместа... замервай всичко поотделно , а да провериш ламбдата я откачи и ако няма подобрения значи не е от нея

4 мнения
• Страница 1 от 1