Хидравлична помпа?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Simong
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото му падне:)
- Мечтае да кара: каквото успее да докопа:)
- Детайли за колата: ...все още движеща се на собствен ход:)
Re: Хидравлична помпа?
Kолега, аз имах виене при навит докрай волан и мислих че е от помпата но, реших преди това да направя профилактика на системата и се оказа че, ми е бил запушен частично филтъра който е в казанчето.От тогава ни вопъл ни стон-никакви проблеми.
Съветвам те да обърнеш внимание и на този вариянт 

- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Колеги взех 2-ра употреба помпа от колега който каза че работи 100%
Сложих я няма да вие като моята няма забележка работи идеално,но времето не беше като тези 2 дни горещо.И сега на голямата жега става пак същото пак натяга волана и става много твърд все едно нямам хидравлика.А през нощта няма ядове меко се върти като нов.като втвръдне на топлото време волана и като изгася колата за 10тина 15се минутки после става пак мек и след малко каране отново ставам щангист
От какво може да е от маслото ли?Маслото с което карам е чисто ново Арал декстрон 3.Да не би да му е редко и да не може да го развърти помпата?
Ако някой по компетентен знае нека сподели?
Сложих я няма да вие като моята няма забележка работи идеално,но времето не беше като тези 2 дни горещо.И сега на голямата жега става пак същото пак натяга волана и става много твърд все едно нямам хидравлика.А през нощта няма ядове меко се върти като нов.като втвръдне на топлото време волана и като изгася колата за 10тина 15се минутки после става пак мек и след малко каране отново ставам щангист

Ако някой по компетентен знае нека сподели?
Бъди честен пък да става квото ще
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
- bmw-318
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is M42
Колеги, извинявам се, че пиша в такава стара тема, обаче проблема ми е същият и за да не отварям нова тема.
Аз смених маслото, с една промивка, налях АТФ Д-2 , обаче проблема си продължава. Като я запалиш и е студена както стои на място вие много, като загрее продължава да вие, но по слабо. Няма теч на рейката, няма запушени цедки, остава да е помпата.
Може ли някой да ми каже какво масло точно се налива в хидравликата за бмв е36 coupe 94г ?
Ще купя нова помпа, обаче, ако проблема не изчезне????
Мерси!
Аз смених маслото, с една промивка, налях АТФ Д-2 , обаче проблема си продължава. Като я запалиш и е студена както стои на място вие много, като загрее продължава да вие, но по слабо. Няма теч на рейката, няма запушени цедки, остава да е помпата.
Може ли някой да ми каже какво масло точно се налива в хидравликата за бмв е36 coupe 94г ?
Ще купя нова помпа, обаче, ако проблема не изчезне????

Мерси!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2