Въпрос за джанти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Apoc
- Потребител
-
- Кара: ше e36 318is M44
- Мечтае да кара: Турбо кола
Въпрос за джанти
Здравейте колеги , въпроса ми е следния. Понеже искам да си сменя джантите на е36-цата , а си харесах един модел но не съм виждал такива на е36 ако може да ми кажете от кои модел на BMW са. Ето и линк към сайта http://www.trampdrift.co.uk/Forum/TD/showthread.php?t=4980 .Интересуват ме BBS-ките , а не М-ковите.Благодаря ви предварително.
“Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand.”
- Apoc
- Потребител
-
Re: Въпрос за джанти
Мерси много за бързия отговор колега,какво да ти кажа на е36 такива досега не съм срещал,а на мен много ми напомниха за тези които са от е30 

“Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand.”
- Apoc
- Потребител
-
Да използвам темата за следващото ми питане във връзка с джантите.
Как да премина от 7Jx15 ET47 на 8Jx16 ET23 и какви гуми трябва да сложа,дали ще опират във калниците и каква е разликата в централния отвор при е36 и е38.
Как да премина от 7Jx15 ET47 на 8Jx16 ET23 и какви гуми трябва да сложа,дали ще опират във калниците и каква е разликата в централния отвор при е36 и е38.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Apoc написа:Мерси много за бързия отговор колега,какво да ти кажа на е36 такива досега не съм срещал,а на мен много ми напомниха за тези които са от е30
Не всеки би дал над 1000лв за джанти особено този модел колега

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
vladi_a_i написа:Apoc написа:Мерси много за бързия отговор колега,какво да ти кажа на е36 такива досега не съм срещал,а на мен много ми напомниха за тези които са от е30
Не всеки би дал над 1000лв за джанти особено този модел колега
За над 1000лв единствено Brock B1...
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
я и аз да питам в темата на колегата, за да не пускам нова, такива ббс има ли 15ки 7ж ет18? щот мойта кола преди време я купих с 3 такива и никъде немога да намеря?!
и централния е като за е36/34 - имам и 15ки от е34 стил5 пак са 7ж ама са ет20 и не са ббс....

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Тези първите от снимката са яки!На компакта. 

- bebcho__
- младши ентусиаст
-
bebcho__ написа:я и аз да питам в темата на колегата, за да не пускам нова, такива ббс има ли 15ки 7ж ет18? щот мойта кола преди време я купих с 3 такива и никъде немога да намеря?!и централния е като за е36/34 - имам и 15ки от е34 стил5 пак са 7ж ама са ет20 и не са ббс....
някой?! никой?!

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
bebcho__ написа:bebcho__ написа:я и аз да питам в темата на колегата, за да не пускам нова, такива ббс има ли 15ки 7ж ет18? щот мойта кола преди време я купих с 3 такива и никъде немога да намеря?!и централния е като за е36/34 - имам и 15ки от е34 стил5 пак са 7ж ама са ет20 и не са ббс....
някой?! никой?!
Има 14ки с ет18, 15ките са с ет20. Това са серийно монтираните на БМВ, иначе ББС може да са си пускали всякакви други комбинации.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
lowrider написа:
Има 14ки с ет18, 15ките са с ет20. Това са серийно монтираните на БМВ, иначе ББС може да са си пускали всякакви други комбинации.
мда и аз стигнах до тоя извод. значи няма да си намеря такава джанта скоро ^^
12 мнения
• Страница 1 от 1