Добрите стари ел.стъкла

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Добрите стари ел.стъкла

Мнение от DroW » 26 Мар 2006, 16:48

Наистина незнам какво да правя относно тия ел. стъкла.Прочетох масата теми относно случая знам че ви отегчават вече тия теми ел.стъкла.Проблема ми е следния преди няколко дена ви станах колега взех си 318и 92г. всичко хубаво ,обаче дясно ел.стъкло както го свалих няколко пъти надолу и нагоре така сега последния път заяде на половината нещеше да се вдигне.Та започнах леко малко надолу с бутона цъкам нагоре не се вдига,пак леко надолу аха нагоре и пак не се вдига и накрая си остана свалено до долу и сега така си седи та съм я прибрал в гаража ама няма как да я карам така с това свалено стъкла ако я спра някъде все едно я подарявам :)

Zer0 ме посъветва да си прегледам бъшоните и днес напулних всички почти бушони с чисто нови с амперите които си отговарят за местата на всеки бушон и пак нищо.

:help: Между другото лявото предно стъкло си работи перфектно само в дясното е проблема...
Дайте някои номер на някои жичкаджия който е добър и знае как да ги оправя тия неща или моля ви ме посъветвайте какво да правя.
Мерси

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318i, Frontera Sport , Golf 3 ,
Мечтае да кара: 6 series

hi

Мнение от ToyBoy » 26 Мар 2006, 22:18

пич махаш кората на вратата и погледни къв е проблема,мисля че ти правят проблем плъзгачите сменяш ги ..и сичко 6...аз моите ги смених за 20 лева тоест единия плъзгач струа 10 кинта успех

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 27 Мар 2006, 12:38

аз моите ги оправих
смених гумените уплатнения по 70лв/бройката в дарукар
+ пластмасовите повдигачи по 6лв/бройката

и всичко е наред ;)
--