рестажриране на е36 моля за малко инфо.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b20
- Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
- Детайли за колата: м пакет брат направо самолет
рестажриране на е36 моля за малко инфо.
здравейте колеги попаднах на кола която има доста проблеми един от тези проблеми са вратите колата е купе и вратите може би от тежеста са пропаднали а от единиш край разбрах че колата е имала и удар.въпроса ми е някой знае ли майтор който се занимажа главно с врати на коли искам да си ги направя да се затжарят приятно без да има скърцания на панти и праскане със все сила за да се затвори вратата.ако някой знае такъвмайстор в региона на хасково или в краен случай пловдив нека сподели.
колеги имам няколко наложащи проблема по колата за тожа ще ги събера само в една тема да не пълня форума с глупости второто нещо което ми прави впечатление по колата е едно глъхнене и замисляне при рязко подаване на гас преди да се исфорсира колата се замисля.видях че от доло колата си е с пълен набор гърнета възможно ли е катализатора да е запушен? и как се отсраншва този катализатор ако ламбда сондата е много близо до него и няма как да си остане на същото място?
и третото нещо което забелязвам за сега по колата и което е доста дразнещо това са корите на вратите на миналата ми е36ца корите също не бяха перфектни но тези са просто под сякаква критика явно копките им са поостарели и при някоя неражност на пътя всичките кори започват да скърцат коя от коя по силно.някойако е успявал да се пребори и с този проблем ще съм му благодарен да сподели как.ако някой пък му се намират по евтинки кори за купе нека ми пише едно лично с офертичка и снимчици.колеги на тези проблеми съм се натъкнал като за начало ако имате решения за тях ще съм благодарен за малко помощ.
ако за в бъдеще се натъкна на други подобни дреболии ще ги добавям в тази тема за да не пускам разлияна тема за всичко като гледам тозипът съм се натъкнал на кола с повечко проблеми.
колеги имам няколко наложащи проблема по колата за тожа ще ги събера само в една тема да не пълня форума с глупости второто нещо което ми прави впечатление по колата е едно глъхнене и замисляне при рязко подаване на гас преди да се исфорсира колата се замисля.видях че от доло колата си е с пълен набор гърнета възможно ли е катализатора да е запушен? и как се отсраншва този катализатор ако ламбда сондата е много близо до него и няма как да си остане на същото място?
и третото нещо което забелязвам за сега по колата и което е доста дразнещо това са корите на вратите на миналата ми е36ца корите също не бяха перфектни но тези са просто под сякаква критика явно копките им са поостарели и при някоя неражност на пътя всичките кори започват да скърцат коя от коя по силно.някойако е успявал да се пребори и с този проблем ще съм му благодарен да сподели как.ако някой пък му се намират по евтинки кори за купе нека ми пише едно лично с офертичка и снимчици.колеги на тези проблеми съм се натъкнал като за начало ако имате решения за тях ще съм благодарен за малко помощ.
ако за в бъдеще се натъкна на други подобни дреболии ще ги добавям в тази тема за да не пускам разлияна тема за всичко като гледам тозипът съм се натъкнал на кола с повечко проблеми.
кой според вас е вечният враг на БМВ? ....
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: рестажриране на е36 моля за малко инфо.
Ако търсиш с търсачката ще намериш почти цялата информация и без снимки какво да ти кажем. Примерно корите на вратите скърцат защото са заминали щипките им/от 20 стотинки до лев/ или корите тотално не стават за нищо, а в темите продава има достатъчно, за глъхненето на мотора има хиляди теми, а за вратата ако не е блъскана колата виж панти, регулиране на насрещника, смазване или врата втора ръка, ако купето не е изкривено
- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b20
- Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
- Детайли за колата: м пакет брат направо самолет
абе да ти кажа колега май цялото купе е осукано ми се струва нищо не му е с акала си.
кой според вас е вечният враг на БМВ? ....
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
тогава ситуацията е зле
4 мнения
• Страница 1 от 1