е36 М52В20-придърпва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
е36 М52В20-придърпва
здр колеги
проблема ми следния,преди няколко дена както си карам колата на 2500об и изведнъж придърпа(2 пъти един след друг)помислих си отначало,че бенза свършва,отидох до бензиностанцията и заредих.след известно време (50 км) пак същият номер
спрях климатика но не е и от него.на другия ден като се прибирах от работа както си карах колата загасна и се чуха някакви гърмежи от към двигателя,след това запалих и потеглих.прави ми впечатление,че колата няма мощност,и като дам всичката газ на 3-та от 80-90 наема се бавно и се усеща леко придърпване така до ограничител .свещите ги смених преди около 20хил. км.
двигателя е присаждан,преди това беше 16-ка.
благодаря ви предварително.
проблема ми следния,преди няколко дена както си карам колата на 2500об и изведнъж придърпа(2 пъти един след друг)помислих си отначало,че бенза свършва,отидох до бензиностанцията и заредих.след известно време (50 км) пак същият номер

двигателя е присаждан,преди това беше 16-ка.
благодаря ви предварително.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Re: е36 М52В20-придърпва
Колега прегледай пак свещите и лулите на бобините. Може просто някоя свещ да е излезнала дефектна, имал съм подобен случай със свещи на 1000км.
Това можеш да направиш сам, ако са наред отиди да я закачат да се види дали някой датчик не се е скапал или да дава грешна информация.
Това можеш да направиш сам, ако са наред отиди да я закачат да се види дали някой датчик не се е скапал или да дава грешна информация.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
При мен гаснеше и гърмеше като ловджийска пушка от датчиците на валовете(колянов и разп.) 

вчера сутринта смених свещите и пак греда,накрая една диагностика и се оказа датчика на коляновия вал,снощи го смених и за сега е ок
.
благодаря за всички съвети
темата е готова за ключ

благодаря за всички съвети

темата е готова за ключ
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
доктора83 написа:вчера сутринта смених свещите и пак греда,накрая една диагностика и се оказа датчика на коляновия вал,снощи го смених и за сега е ок![]()
.
благодаря за всички съвети![]()
темата е готова за ключ
Влязох точно за датчика да ти пиша, а ти проблема вече си го отстранил, пролетта имах същия случай и след смяна на датчика вече е 'Ок.
Забеляза ли дали при придръпването стрелките по таблото "падаха"като при загасен двигател.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
стрелката на оборотомера падаше в момента на придърпването за миг и пак се оправяше,но после ми направи впечатление,че и без да прекъсва от време на време стрелката на оборотомера примърдваше.сега не съм обърнал внимание.
- vtmn
- Потребител
-
- Кара: с вратите напред
- Мечтае да кара: e30 Cabrio ;)
- Детайли за колата: Спортен волан, Предни седалки плитко Рекаро, 3 точкови колани, Спортни пружини.
м50б20 Колеги имам подобен проблем.... колата трудно пали, няма мощност, предърпва, след 4000оборота те лепи за седалката.. смених еку и свещи. Като откача буксата на дебитомера колата става самолет и праска разход 30-40 на 100км ... дебитомер или датчик-колянов вал?
благодаря за вниманието!
благодаря за вниманието!
Човек и добре да живее се жени и син идиот му се ражда и ако не е карал BMW за какво е живял!!!
[quote="vtmn"]м50б20 Колеги имам подобен проблем.... колата трудно пали, няма мощност, предърпва, след 4000оборота те лепи за седалката.. смених еку и свещи. Като откача буксата на дебитомера колата става самолет и праска разход 30-40 на 100км ... дебитомер или датчик-колянов вал?
при мен колата въобще не се оправяше,нямаше въобще мощност след като прекъсне,ако можеш взземи един дебитомер и пробвай или направо направи една диагностика и там ще стане ясно всичко успех
при мен колата въобще не се оправяше,нямаше въобще мощност след като прекъсне,ако можеш взземи един дебитомер и пробвай или направо направи една диагностика и там ще стане ясно всичко успех

9 мнения
• Страница 1 от 1