Проблем с километража, прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с километража, прекъсва
Здравейте колеги, потърсих подобни теми но неоткрих ясен отговор.Значи проблема ми е следния, стрелката на километража ми прекъсва или се движи отсечено, и това го прави предимно сутрин и в продължение на поне 5-10 км най-малко.Когато направя калибровката на уредите се оправя веднага, но последните няколко сутрини всеки ден имам този проблем, а немога постоянно да спирам и да си правя калибровка.Много ще съм благодарен ако някой има решение на този проблем.
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- Кара: USS ENTERPRISE
- Мечтае да кара: ЗВЕЗДОЛЕТ
Re: Проблем с километража, прекъсва
Има два възможни сценария:
Първия и по-малко вероятен е някакъв вид механичен проблем в самия километраж-там вътре в механизмите/колелца и оси/
Втория и по-възможен е спийд сензора ,който е на дифа отзад! Има една букса и самия датчик се сваля като се развият две болтчета с ключ/глух/ 10мм! Самия датчик отвътре е с пластмасово покритие и това покритие се зацапва с железни стружки от работата на дифа.
Аз имах такъв проблем и след като почистих със сух парцал всичко беше ОК
Първия и по-малко вероятен е някакъв вид механичен проблем в самия километраж-там вътре в механизмите/колелца и оси/
Втория и по-възможен е спийд сензора ,който е на дифа отзад! Има една букса и самия датчик се сваля като се развият две болтчета с ключ/глух/ 10мм! Самия датчик отвътре е с пластмасово покритие и това покритие се зацапва с железни стружки от работата на дифа.
Аз имах такъв проблем и след като почистих със сух парцал всичко беше ОК

Благодаря колега при първа възможност го качвам на канала и ще проверя тази букса 

- Мариян Георгиев
- Потребител
-
- Кара: IS-ка
Имах същия проблем,при мен беше студена спойка на таблото.Дай го на някой да го припои или си вземи друго табло.
Веднъж БМВ,завинаги БМВ!
- motorsport99
-
-
- Кара: e36 M3
имам табло за 4 цилиндрова
Жена без цици е като китара без жици !!!
5 мнения
• Страница 1 от 1