Ще падне ли цената на М40 до 1-2 години?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Привет, повдигачите започват да се чуват когато двигателя загрее защото маслото си губи част от вискозитета и най-вероятно има хлабини. АЗ имах същия проблем на студен двигател почи несе чуваха но като загрее става като дизел. Искам да споделя че с добавки проблема несе решава пробал съм и ефект 0. Ако колата си достига до прекъсвача (6200-6500 оборота) няма голямо износване в противен случай кофти. М40 си има проблем с газоразпределителната система и решението е смяна на няколко скъпи компонента
Дано съм бил полезен.

Дано съм бил полезен.
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ще се обадя ,макар че не карам М40 ,ми се наложи да ремонтирам такъв .. не ги оставяйте да тракат клапаните ,щото вала и кобилиците си заминават ,а са скъпи .. може и леглата на клапаните да си заминат и главата става за боклука ... отворете ,вижте причината ,докато е време .. може да са само позапушени маслени магистрали (от там почва проблема) и някой поизпуснал повдигач .. минат ли десетки хиляди километри така тракайки по добре направо продавайте ...( болшинството нововнесени са така,а ние тука купуваме лъскавото БМВ и почваме да го правим)
Alexi написа:ще се обадя ,макар че не карам М40 ,ми се наложи да ремонтирам такъв .. не ги оставяйте да тракат клапаните ,щото вала и кобилиците си заминават ,а са скъпи .. може и леглата на клапаните да си заминат и главата става за боклука ... отворете ,вижте причината ,докато е време .. може да са само позапушени маслени магистрали (от там почва проблема) и някой поизпуснал повдигач .. минат ли десетки хиляди километри така тракайки по добре направо продавайте ...( болшинството нововнесени са така,а ние тука купуваме лъскавото БМВ и почваме да го правим)
Абсолютно съм съгласен с теб! Но просто нямам пара за по-хубаво бмв, а пък ми се кара Е36 страшно много. Другият вариант при мен е голф 3

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2