как да разбера дали е прескочила зъб /м41д17/ ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
как да разбера дали е прескочила зъб /м41д17/ ?
Здравейте ,колеги имам колата от около 2 години и по принцип си палеше трудно топла, искаше си 4-5 секунди въртене,но винаги палеше,днес обаче не поиска да запали топла, изчаках в най-голямата жега,4 часа да изстива, след това си запали нормално ,но нямаше мощност , на 1ва си върви като преди ,но от 2ра нагоре все едно няма никой ,трябва да връщам първа за съвсем минимални баири.
Колата от как е дошла от Италия, помпата не е барана ,нямам идея бутана ли е към мотора не е ли (тук идва и въпроса как да разбера).
Но по - важният ми въпрос е, ще пали ли и ще върви ли изобщо тая кола ако е прескочила зъб,или по скоро да гледаме другата седмица нещо по гнп-то, като проблема се появи изведнъж съпътстван с непалене изобщо загряла
дано съм се изразил разбираемо ,че съм малко във шок
Благодаря предварително на всички
Колата от как е дошла от Италия, помпата не е барана ,нямам идея бутана ли е към мотора не е ли (тук идва и въпроса как да разбера).
Но по - важният ми въпрос е, ще пали ли и ще върви ли изобщо тая кола ако е прескочила зъб,или по скоро да гледаме другата седмица нещо по гнп-то, като проблема се появи изведнъж съпътстван с непалене изобщо загряла

дано съм се изразил разбираемо ,че съм малко във шок

Благодаря предварително на всички
6>4
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
Re: как да разбера дали е прескочила зъб /м41д17/ ?
ако е прескочил зъб ще пали много трудно, няма да поддържа обороти, ще пуши зверската (много облаци отзад) и ще е ужасно бавна. така беше при мен преди да сменим ангренажа и зъбчатката на гнп-то
I think things -- and they happen...
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
Re: как да разбера дали е прескочила зъб /м41д17/ ?
утре живот и здраве ще я видим, днес вървеше нормално,мотора работеше тихо и меко, изпушваше черно само на скорост при сръчкване след 3500 оборота 

6>4
3 мнения
• Страница 1 от 1