Шибедаха засече , не иска да се отвори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 тдс
- Мечтае да кара: M3 e92
Шибедаха засече , не иска да се отвори
Сега е в положение на задното отваряне (където е отворен само задния край леко на горе ) , но не е отворен задния край , напълно си е затворен .
Като дам с копчето напред назад мърда по 1см долната кора с плата , а самия шибедах не помръдва !
Кажете какво да права , защото съм без климатик и точно сега на тия жеги ме предаде
Мерси предварително !
Като дам с копчето напред назад мърда по 1см долната кора с плата , а самия шибедах не помръдва !
Кажете какво да права , защото съм без климатик и точно сега на тия жеги ме предаде

Мерси предварително !
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: Шибедаха засече , не иска да се отвори
и не мърда на никаде ли дори и даго натиснеш леко с ръката да се затваря
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Свали капачката на тавана където седи бутона за шибидаха .На самото моторче има място за накрайник с шестограм мисля ...пробвай от там да въртиш да видиш може ли да се прибере .Ако не се лъжа имаше едни щипки на самият шибидах които се чупят и от там идва трудното прибиране ,защото подпират .

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
и аз си мислех за тези щипки но изчаках щото и на мен точно те ми направиха почти същия проблем 

- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
Не той шибедаха в момента си е напълно затворен ... кората с тапицерията (дето е вътрешния) си стои наполовина и мърда с по 1см като натискам копчето напред-назад.
Утре ще свала това до копчето , аз преди го бях свалял за плафона , дано да трагне
Утре ще свала това до копчето , аз преди го бях свалял за плафона , дано да трагне

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Пробвай с друго копче ,но вероятно имаш проблем с водачите на шибидаха

- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Или, провери да нямаш нещо заседнало между двата капака
Не се бъзикам, и моя беше така, отваряше се само отзад, а като исках да го отворя по нормалния начин се мърдаше 2 санта. 3 седмици се чудех от къде е и накрая намерих кутия цигари вътре

Не се бъзикам, и моя беше така, отваряше се само отзад, а като исках да го отворя по нормалния начин се мърдаше 2 санта. 3 седмици се чудех от къде е и накрая намерих кутия цигари вътре

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-

- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Принципно кората трябва да е напълно затворена, за да се отвори шибидаха назад. Поне при мен е така.
Като съм я избутал назад и съм отворил шибидаха нагоре и реша, че искам да го отворя напълно трябва да прибера кората напред и чак тогава се отваря.

Като съм я избутал назад и съм отворил шибидаха нагоре и реша, че искам да го отворя напълно трябва да прибера кората напред и чак тогава се отваря.
Последна промяна Snoop на 11 Юли 2011, 17:06, променена общо 1 път
Аз и ти сме луд-ни-ца...

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
ако не е копчето или моторчето.. съвета от мен е да го смениш без дори да с еопотваш да го отваряш//
не си струва разправиите.. а ако са тези водачи няма от къде да ги намериш на приемлива цена..
е36 ци дал господ за части.. демонтираи един и си готов..
няма значение дали е бил ел. или ръчка.. еднакви са.. мести си моторчето и капака и краи
не си струва разправиите.. а ако са тези водачи няма от къде да ги намериш на приемлива цена..
е36 ци дал господ за части.. демонтираи един и си готов..
няма значение дали е бил ел. или ръчка.. еднакви са.. мести си моторчето и капака и краи
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
вероятно водачите са се счупили и пречат на отварянето.ако можеш бутни долната кора назад за да отвиеш трите гаийки и ще можеш да повдигнеш шибидаха да видиш какво е станало.недеи да тормозиш моторчето да не се скапе.
- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
Smoocki написа:Свали капачката на тавана където седи бутона за шибидаха .На самото моторче има място за накрайник с шестограм мисля ...пробвай от там да въртиш да видиш може ли да се прибере .Ако не се лъжа имаше едни щипки на самият шибидах които се чупят и от там идва трудното прибиране ,защото подпират .
Колега благодарско за съвета със шестограма , оправих го още вчера сутринта но нямах време да пиша заминах на Искара на риба , добре че го оправих да става течение , че нема такава жега

12 мнения
• Страница 1 от 1