седалка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
Аз не съм имал такъв казос, но ме навежда на мисълта, че може би е удряна от страната на седалката, за да е крива?!
Дано да не съм прав.
Не съм сигурен, че може да се ремонтира това нещо.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
ВаНко написа:Аз не съм имал такъв казос, но ме навежда на мисълта, че може би е удряна от страната на седалката, за да е крива?!Дано да не съм прав.
Абе и без удар може,секви тумбаци ги има,хвърлят се по колите като на плажа.Не е казано къде е крива ,седалка или по вероятно облегалка,та ако се стигне до тръбите защо да не се направи нещо към по добро.Сещам се че има шофиори ,сядат на кълка,гърба на гиозме и глей какво става ,да не си седалка...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
седалка
аз оправях на един седалката ,че беше крива .СЯДАШ ЗАД НЕЯ И ПРЕЦЕНИ КОЙ КРАИ Е КРИВ ,С КРАК СЕ ЗАПЪВА И НА НЯКОЛКО ПЪТИ ДА НЕ Я ОБЪРНЕШ ОБРАТНО
- 6tur4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci
Re: седалка
здравейте,
имам проблем със седалката предна дясна (леко е огъната в горната част)ако някой знае как се отваря седалката или къде да отида да ми я изправят,става въпрос за 525тдс салона е кожен.
имам проблем със седалката предна дясна (леко е огъната в горната част)ако някой знае как се отваря седалката или къде да отида да ми я изправят,става въпрос за 525тдс салона е кожен.
Re: седалка
здравейте,
имам проблем с предна дясна седалка (леко е крива в горна лява част)ако някой знае как се разглобява седалката или ако има място където оправят такива проблеми понеже е в много добро състояние не си заслужава да я сменям,става въпрос за 525тдс салона е кожен
имам проблем с предна дясна седалка (леко е крива в горна лява част)ако някой знае как се разглобява седалката или ако има място където оправят такива проблеми понеже е в много добро състояние не си заслужава да я сменям,става въпрос за 525тдс салона е кожен
8 мнения
• Страница 1 от 1