Сервиз за климатици в София - къде,кога и кой!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Wardog
- Потребител
-
- Кара: BMW e65 745i
- Мечтае да кара: хората да бъдат по-добри...
Сервиз за климатици в София - къде,кога и кой!?
Здравейте колеги,
1во искам да се извиня ако темата се пуска за пореден път, но това което намерих с търсачката или темите са на повече от 2 години...
Та... проблема е следният - когато купувах колата, човека ми каза, че климатика изпуска и не е пълнен. Закарах колата при приятел на приятел и той ми каза, че колата е със стария фреон (12-ка) и не може нито да погледне дали/от къде изпуска, нито да го напълни и каза да си намеря човек, който работи със стария фреон.
Въпросът е къде в София могат да ми направят диагностика (да проверят от къде изпуска климатика), да отстранят проблема и да го напълнят!? Колата е с М40Б18 мотор, ако е от значение.
Благодаря Ви предварително за отделеното време и внимание
1во искам да се извиня ако темата се пуска за пореден път, но това което намерих с търсачката или темите са на повече от 2 години...
Та... проблема е следният - когато купувах колата, човека ми каза, че климатика изпуска и не е пълнен. Закарах колата при приятел на приятел и той ми каза, че колата е със стария фреон (12-ка) и не може нито да погледне дали/от къде изпуска, нито да го напълни и каза да си намеря човек, който работи със стария фреон.
Въпросът е къде в София могат да ми направят диагностика (да проверят от къде изпуска климатика), да отстранят проблема и да го напълнят!? Колата е с М40Б18 мотор, ако е от значение.
Благодаря Ви предварително за отделеното време и внимание
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Сервиз за климатици в София - къде,кога и кой!?
Обърни се към колегата oci, той даже предлага безплатна проверка на климатици !
- Wardog
- Потребител
-
- Кара: BMW e65 745i
- Мечтае да кара: хората да бъдат по-добри...
Благодаря колега! Ще му пиша.
- svetkos_
- Потребител
-
- Кара: F11 530xd Touring
- Мечтае да кара: BMW M3/M5
- Детайли за колата: Малкият мук с голяма душа! :)
E36 318d Touring
E46 320d Touring
F11 530xd Touring
Ако не си си решил проблема, в Горна Баня има едни момчета, които се знаят от години в района и до колкото аз съм запознат са добри. Мен можеха да ме извозят като зареждах климатика, но не го направиха и ми казаха, че ми е спукан радиатора. Диагностиката да ти е 20 лева. На мен за пълнене, констатация и изпразване толкова ми излезе. Пиши на лично, ако проявяваш интерес да ти обясня.
4 мнения
• Страница 1 от 1