проблем с рейка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ivanski19
- Потребител
-
- Кара: 320i coupe
Re: проблем с рейка
Колеги,колко струва рециклиране на рейка.
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
На мен ми излиза около 20лв стругаря да направи нови втулки с нови опръстени, но това ако е протекла, а ако и има и нещо друго като лагерчета и семеринзи отгоре дето влиза пръта с карето, там незнам. Семеринга отгоре май беше около 10лв 

- apostolakis
- Потребител
-
- Кара: BMW е90
на един колега на пасат 4 преди 2 месеца му взеха 90лв за рециклиране.занесе я свалена.за сега няма ядове.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
За Е36 на 3 места в софия взимат от 150 до 200 лв.
Цялостно рециклиране, луфтове, семеринги, О пръстени , зайци, кокошки, яйца
Въпроса е че за прост теч всичките гумички дали струват и 20 лв.
Цялостно рециклиране, луфтове, семеринги, О пръстени , зайци, кокошки, яйца
Въпроса е че за прост теч всичките гумички дали струват и 20 лв.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ivanski19
- Потребител
-
- Кара: 320i coupe
Колеги,дайте адреси за ремонт,че мойта чука и при навиване на волана се чува стържене.
Моита реика като въртя на място вие какво да я правя от една година е карам така дали е проблем.
- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
VaLy0 написа:На мен ми излиза около 20лв стругаря да направи нови втулки с нови опръстени, но това ако е протекла, а ако и има и нещо друго като лагерчета и семеринзи отгоре дето влиза пръта с карето, там незнам. Семеринга отгоре май беше около 10лв
От какъв материал ти правят новите втулки? Аз си правих моята като й смених двата семеринга/ляв и десен/ и тъй като счупих едната втулка като избивах стария семеринг, реших да ги сменя и двете, оригинални не съм търсил щото нямах време и един стругар ми ги направи от е..нит /забравих му името на материала/, та се чудя дали няма бързо да се износи, на вид нямаше нищо подобно на оригиналния материал. Иначе 10000 км вече течове няма.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
licezz написа:Моита реика като въртя на място вие какво да я правя от една година е карам така дали е проблем.
Вие ти хидравличната помпа, ама виж първо колко АТФ масло има в казана, па после си смени помпата и ще спре да вие.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
JORO_86 написа:От какъв материал ти правят новите втулки? Аз си правих моята като й смених двата семеринга/ляв и десен/ и тъй като счупих едната втулка като избивах стария семеринг, реших да ги сменя и двете, оригинални не съм търсил щото нямах време и един стругар ми ги направи от е..нит /забравих му името на материала/, та се чудя дали няма бързо да се износи, на вид нямаше нищо подобно на оригиналния материал. Иначе 10000 км вече течове няма.
На мен от алуминий ми ги правят и слагат по два опръстена на втулка за по сигурно и няма проблеми

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2