Въпрос за мек педал на съединителя

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30,е46,е60
Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
Детайли за колата: лимузинкa

Въпрос за мек педал на съединителя

Мнение от angelBMW » 27 Юни 2011, 1:32

Здравейте колеги,днес реших да си сменя съединителя тъи като си го усетих преди месец че започва да боксува,та правилно съм и усетил :mhihi: днес като го свалих какво да видя....притискателя счупен от вътрешната страна нитовете където държат огледалния диск на притискателя та там се беха счупили планките а за съединителя нямам думи,та тъи като нямах за м52б28 имах пълен комплект маховик с съединител и притискател за м50б25 почти като нови,има около 300-400км навъртяни,та сложих целия комплект всичко мина по вода,но след като тръгнах да го пробвам обърнах внимание че педала ми е доста по мек от стария съединител а на стария беше доста твърд,някои хора казват че мекиа педал на съединителя означава че феродовия диск е добър а други ми казват че твърдия педал означавал че феродото е добро, на коя теория да вярвам?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: S50 @_@

Re: Въпрос за мек педал на съединителя

Мнение от VaLy0 » 27 Юни 2011, 15:37

И на трите дядо попе и на трите :mhihi: :mhihi: :mhihi: само дето като гледам пишеш за две едни и същи неща- "феродов диск" и "феродо"
не вярвай на нищо, а просто карай, ако не я тормозиш колата се радвай на мек съединител, ако я тормозиш след време ше почне да буксува ;) мек значи притискателя е мек и не натиска много силно, но нали ти казвам ако не я тормозиш няма да имаш проблеми 8)
ИзображениеБъРзИя ///

Назад към E36