Проблем с предни койловъри!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с предни койловъри!
Здравейте на всички!
Имам проблем относно предните койловери.Значи марката е КВ и са със пълнители.Проблема ми е, че по авточастите и моргите имат но всичките са със макферсон.Бихте ли ме посъветвали някой магазин само за пълнители да ги измерим и да сравним защотото обикалям няма и няма.Също така да питам ако някой знае размерите на пълнителите на е30 да ги сподели.
Имам проблем относно предните койловери.Значи марката е КВ и са със пълнители.Проблема ми е, че по авточастите и моргите имат но всичките са със макферсон.Бихте ли ме посъветвали някой магазин само за пълнители да ги измерим и да сравним защотото обикалям няма и няма.Също така да питам ако някой знае размерите на пълнителите на е30 да ги сподели.
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Re: Проблем с предни койловъри!
Твоето окачване също е тип "Макверсън" .Системата на окачване се нарича така по името на нейнея изобретател.Това че си с пълнители не предполага че си с различно окачване , а типа амортисьор е различен - нецял капсулован а разглобяем с пълнител! А по въпроса откъде да намериш такива пълнители търси в нета за специализирани спортни окачвания и все ще намериш нещо! Само знам че цените са дебели!
В форума в раздел магазени ,авточасти също има...
ето пример "http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=2490070&sid=938ba59c2b3f181fa63ef093e4c35ad5"
Потърси и ще намериш!
В форума в раздел магазени ,авточасти също има...
ето пример "http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=2490070&sid=938ba59c2b3f181fa63ef093e4c35ad5"
Потърси и ще намериш!

Re: Проблем с предни койловъри!
Колега мерси за отговора!
Просто точно този вид пълнители никъде го нямат.За 2 седмици незнам колко магазина съм обиколил и обаждал.Единсвено биха станали от е30 малкия макферсон , но незнам отдолу това което е по малък диаметър ако го срежа дали няма да сбъркам.Ако е плътно желязо няма проблеми влизат.
Просто точно този вид пълнители никъде го нямат.За 2 седмици незнам колко магазина съм обиколил и обаждал.Единсвено биха станали от е30 малкия макферсон , но незнам отдолу това което е по малък диаметър ако го срежа дали няма да сбъркам.Ако е плътно желязо няма проблеми влизат.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
4 мнения
• Страница 1 от 1