Проблем с шофьорската врата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с шофьорската врата
Здравейте колеги!
Имам голям проблем от днес сутринта... Значи ситуацията е такава - вчера си се отваряше колата без никакъв проблем, преди около 1 месец имах проблем с дръжката и отварянето от външната страна, но купих друга дръжка и проблема вече го няма... Но днес сутринта отивам при колата и тя не може да се отвори нито от вън нито от вътре... Това е проблем само от към страната на шофьора. Махнах кората, но не знам какво да търся и да правя. Ако имате някакви предложения за предотвратяване на проблема, ще Ви бъда благодарен
Проблема не е в дръжката според мен
Поздрави!
Имам голям проблем от днес сутринта... Значи ситуацията е такава - вчера си се отваряше колата без никакъв проблем, преди около 1 месец имах проблем с дръжката и отварянето от външната страна, но купих друга дръжка и проблема вече го няма... Но днес сутринта отивам при колата и тя не може да се отвори нито от вън нито от вътре... Това е проблем само от към страната на шофьора. Махнах кората, но не знам какво да търся и да правя. Ако имате някакви предложения за предотвратяване на проблема, ще Ви бъда благодарен

Поздрави!
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: Проблем с шофьорската врата
пробвай да я отвориш от вътре щом си свалил кората и огледаи машинката за централното и всички лосчета да няма някое криво ,заяло или откачено
отвътре също не става... според мен се е заключила колата и не става... Какво точно да гледам по тая машинка на централното
Ако може и с някакви снимки ще е добре

- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
Наскоро имах същия проблем с една Е36-ца.Като свалих кората и видях че там където се закача палеца от външната дръжка за отвавяне към заключващия механизъм(този който като отвориш вратата седи на нея и е хванат с 3 болта) се е получило разминаване и същата работа-нито отвътре,нито отвън се отваряше вратата.
Свали вътрешния механизъм,огледай го да не се е счупило нещо по него и после го сложи обратно,но бъди сигурен че слагаш всичко така както трябва да бъде.
Свали вътрешния механизъм,огледай го да не се е счупило нещо по него и после го сложи обратно,но бъди сигурен че слагаш всичко така както трябва да бъде.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ами то за да направи каквото и да е,трябва първо да отвори вратата,поне така разбрах от писаното от колегата.Ако седи заключена и не може да се отвори и аз незнам акво да прави.Иначе ако вече е отворена мога да дам съвети.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
ildivvy написа:Ами то за да направи каквото и да е,трябва първо да отвори вратата,поне така разбрах от писаното от колегата.Ако седи заключена и не може да се отвори и аз незнам акво да прави.Иначе ако вече е отворена мога да дам съвети.
Без да отвори вратата няма как да оправи проблема

А как да е отворя?
Тя е заключена... Успях да сваля кората при заключена врата и до там е всичко, точно поради това искам съвети за отваряне 

8 мнения
• Страница 1 от 1