е36 проблем с паленето?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
е36 проблем с паленето?
Здравейте на всички BMW маниаци. та по въпроса...Колата ми е Е36 318i....онзи ден седя цял ден на слънце,запали без проблем,но работеше по странно мислех че е от перката....и си карах.Вървеше без проблем,но когато я качих на магистралата с 100-120км започна да ми гаси колата, фаровете и святкаше таблото... прекъсваше....туй като бях на скорост тръгваше веднага.... но проблема дойде кат се прибрах..изгасих и после не пожела да запали.. стартера нeвърти,никъв шум..... таблото свети,климатик,радио,фарове всичко е изправно,на бутане пали веднага.... някакви предположения??

- danchoni.1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: палава 16-ка
Re: е36 проблем с паленето?
Зарежда да.акумулатора е на 1 месец.... дали не е зациклил стартера и да сам карал на стартер?
Колега, абсолютно същото ми се случи с едно Вито (Мерцедес). Оказа се повреда в генератора. Първоначално симптомите бяха точно както ги описваш - докато си карах изведнъж колата полудя - започнаха всички светлини по таблото да мигат неконтролируемо. Спрях на едно място и беше до там. Колата умря. Ни стон, ни вопъл. Battery low.
Ако имаш от някъде под ръка пробвай да сложиш друг акумулатор (зареден) да видиш дали ще тръгне и как се държи. Ако си тръгне нормално и всичко е ок, почти съм убеден, че генераторът ти е за ремонт.
Успех!
Ако имаш от някъде под ръка пробвай да сложиш друг акумулатор (зареден) да видиш дали ще тръгне и как се държи. Ако си тръгне нормално и всичко е ок, почти съм убеден, че генераторът ти е за ремонт.
Успех!
ама аз си имам и климатроник и фарове и музика и всичко, акумулатора е на 6, но не иска да завърти стартера.....някои хора казаха че е "залепил четките" 

- Rad_maniak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW е36 320 "93
- Мечтае да кара: ....M3.........
преди 2 седмици имах същите симптоми, всичко се оправи след закупуване на нов стартер 

BMW - Be My Wife!!!
- siskoto123
- Потребител
-
- Кара: LSD-то да се заключва e36coupe 328i
- Мечтае да кара: м3
- Детайли за колата: Blue&White
просто си прегледай кабела на масата или на + някой от кабелите се е охлабил или е мръсна връзката
оправих проблема
беше в стартера,50 лева стартер + 30 за работата и всичко е ток и жица 

8 мнения
• Страница 1 от 1