За верига ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
4-5 секунди или 4-5 завъртания на стартера, все едно..._KKK_ написа:Eми не ми е точно сащото ........ значи като е топла загаса и след тва веднага завърта пали вернага,а като я оставя 10 мин и след тва завърта пак пали но малко повече треа да задържа да речем 4-5 секунди .....
За мен е веригата колега!
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
ICE написа:4-5 секунди или 4-5 завъртания на стартера, все едно..._KKK_ написа:Eми не ми е точно сащото ........ значи като е топла загаса и след тва веднага завърта пали вернага,а като я оставя 10 мин и след тва завърта пак пали но малко повече треа да задържа да речем 4-5 секунди .....
За мен е веригата колега!

- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
В случай на съмнение ми казаха, че било добре преди да се търсят веригите, да се тества и електронния блок за управление - понякога давал грешки, които могат да се чистят и колата се оправя.
А при мен ако не е верига, питам се, как така ще ми дава 7 градуса разлика центровката при работещ мотор...?
А при мен ако не е верига, питам се, как така ще ми дава 7 градуса разлика центровката при работещ мотор...?
- shnitzera
- ентусиаст
-
ВЕ РИ ГААААААААААААBateValcho написа:В случай на съмнение ми казаха, че било добре преди да се търсят веригите, да се тества и електронния блок за управление - понякога давал грешки, които могат да се чистят и колата се оправя.

- shnitzera
- ентусиаст
-
ВЕ РИ ГААААААААААААBateValcho написа:В случай на съмнение ми казаха, че било добре преди да се търсят веригите, да се тества и електронния блок за управление - понякога давал грешки, които могат да се чистят и колата се оправя.

bam-bam написа:да не пускам нова тема да си питам и аз ... имам чуството че като ми загрее върти 1-2 сек повече за да запали от колко като е студена ... тогава пали от раз ... става въпрос за малката печка
Виж както е написал kosio-svoge в темата ...".ВАЖНО!!!Трудно палене на ТДС! " мисля че тва ти е проблема с цедката !!!
Луд
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
Електроника на ГНП
shnitzera, казваш, че при мен е верига, но аз като Тома-неверни отидох в Камор ауто за диагностика. Значи, като обслужване - точно. Само дето почаках 10-тина минути да ми вземат поръчка, но все пак - не сме в Бързо хранене или Мак Доналдс...
Та, след 1 1/2 часа ми върнаха колата и казаха, че съм имал проблеми с елекнронния блок (приемчека каза "плочка") за управление на гориво-нагнетателната помпа. За ангренажна верига даже не стана въпрос. Е, това си е направо шах с пешката... Сега какво да правя, дали да не ида на още едно място, че да ми кажат, че задна лява ми е пренапомпана. Впрочем тази "плочка" можело да я подменят в Супер дизел, познай за колко? Само 1000 лв. Мерси!
Някой знае ли повече за електрониката на горивната помпа?
Та, след 1 1/2 часа ми върнаха колата и казаха, че съм имал проблеми с елекнронния блок (приемчека каза "плочка") за управление на гориво-нагнетателната помпа. За ангренажна верига даже не стана въпрос. Е, това си е направо шах с пешката... Сега какво да правя, дали да не ида на още едно място, че да ми кажат, че задна лява ми е пренапомпана. Впрочем тази "плочка" можело да я подменят в Супер дизел, познай за колко? Само 1000 лв. Мерси!
Някой знае ли повече за електрониката на горивната помпа?
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2