Прекасване на двигателя на Е36 при излзиане от синята зона

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318i
Мечтае да кара: 318i

Прекасване на двигателя на Е36 при излзиане от синята зона

Мнение от Dragnev » 13 Юни 2011, 0:24

здр.имам една питанка>карам BMW 318I.95г.115коня. при стартиране на студен двигател работи добре докато не почне да излзиа стрелката от синята зона на тернометара от там на сетне почжа да губи обороти-пада адски много почва да се тресе двигателя подавам газ а тои сякаш гасне.самнявам се ж топлиния датчки които се намира на глажата там са два де и незнам кои точно е топлиния,и питанката ми пражилно ли сам се насочил и ако не каде да тарся причина.и още една питанка като си го жзех от германия моита баварка го жзех сас спортно окачване KW. сас лети дйанти с гуми 225.40 отпре и 245.35 отзад но гумите стояха как точно се нарича незнам като пирамида откам горния краи наватре и може ли някои да ми даде некви препораки какво бих наи добре да направя и правилно ли сам постапил като го направихгеометрията на окачването да отговаря на нормално окачванв.благодаря предварително.... :dunno: :dunno: :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Re: Прекасване на двигателя на Е36 при излзиане от синята зона

Мнение от Don_Mandragon » 13 Юни 2011, 11:34

Има тема в полезни за мененето на оботорите. Виж дали има подобен на твоя симптом. Възможно е да е от дачтика, но прецакването му е съпроводено и с други проблем(почерняне на свещите, черен дим,.....) Виж да нямаш някой пукнат маркуч и като загрее да дърпа въздух.

ПП: 'В' се намира на 'W', а 'Ж' се намира на 'V' ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Re: Прекасване на двигателя на Е36 при излзиане от синята зона

Мнение от GKuzmanov » 13 Юни 2011, 11:39

защо не идеш на диагностика ??? ако гумите ти стоят като "пирамиди" отиди и на реглаж.
Изображение

Назад към E36