Питане за EWS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за EWS
Колата си е сток с EWS.
След смяна на мотора с такъв без евс, колата си пали ОК. Обаче без чипа в ключа не иска да запали! И понеже новия мотор няма евс ми се иска да мога да си паля без чип-а, защото трябва да го дам със стария мотор!
След смяна на мотора с такъв без евс, колата си пали ОК. Обаче без чипа в ключа не иска да запали! И понеже новия мотор няма евс ми се иска да мога да си паля без чип-а, защото трябва да го дам със стария мотор!
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
Re: Питане за EWS
Еми то като махнеш всичко от ЕWS-a не би трябвало да имаш проблем с паленето ако ли не допитай се до Лъчо
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако си махнал всичко от ЕВС и си оставил само чипа няма как да пали и не пали с него. Или няма да пали, ако не си сложил чип без ЕВС или ще пали ако си.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
След като двигателят, който си сложил няма заводско евс, а искаш да продадеш твоя с евс-а и да палиш ще трябва да направиш мост между два кабела.Най лесно ще ти е на самата букса на евс-а(жълтата,пък на последните е36-ци е лилава) има два кабела с по голямо сечение.Единия е черен със зелена ивица а другия е черен с жълта ивица,просто свържи двата кабела и разкарай евс-а спокойно.Ако нещо пак не ти е ясно се обади да ти подскажа...
, че да видиш как ше пали без евс...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
Благодарско колега! Правилно си ме разбрал...
Всичко си имам по ЕВС-а в момента закачено на колата, ама не ми е нужно вече с този мотор...
Утре ще го пробвам това с мост-а
Всичко си имам по ЕВС-а в момента закачено на колата, ама не ми е нужно вече с този мотор...
Утре ще го пробвам това с мост-а

5 мнения
• Страница 1 от 1