ръчна ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е с гуми

Re: ръчна ?

Мнение от anton mutafchiev » 06 Юни 2011, 12:08

колеги не е тук мястото да се заяждате и да разваляте темата на колегата като искате обсъждайте на ЛС

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 06 Юни 2011, 12:28

Да определено си излязъл от кожата си сигурно, ама вземи влез. Цитат на твоя пост Господин Dpy: "Пак зависи и с кой мотор си, 316/318 са с барабани отзад и ръчната не е с отделни, а ползва накладките в барабана. Пробвай за начало да я натегнеш от жилото под маншона." Обърни внимание на следните няколко думички от твоето мнение: "......316/318 са с барабани отзад и ръчната не е с отделни, а ползва накладките в барабана." Аз не знам колко има в главата ми, но поне на мен ми става ясно, че ти си убеден в това, което казваш, а именно, че 316 и 318 нямат отделни накладки. Да, ама Не! Именно за това дадох моята "умряла" М40-ка за пример, за да знаеш колега. А това дали наистина е умряла или не остави на мен да преценя след като дори не си я виждал и не й знаеш състоянието няма какво да даваш оценка на мотора ми. А това за "смешко" нека не се обиждаме така, че говори много лошо за възпитанието ти, имайки в предвид, че не съм те обидил с нито една думичка в мененито си, а ти ме наричаш и смешко и на горния ми етаж нямало никой и т.н. Нито ме познаваш, нито ми знаеш умствения багаж колко е, нито образованието ми, нито нищо. Така ли е? Или пак само ти не разбираш от поста си, че мнението ти дава на 100% негативен отговор за наличието на отделни накладки за ръчната спирачка в двата 4 цилиндрови модела на марката. Айде със здраве колега, повече и да пишеш под моя пост няма да ти отговоря поради причина, че достатъчно паднах под нивото си, но ме подразни, че се заяждаш с колегата по-горе, а не си прав, че и объркваш и другите. Иначе мен изобщо не ме интересува има ли, няма ли накладки. Много добре знам какво има и какво няма поне в М40-ките. Със здраве и безаварийно каране. Поздрави на всички съфорумци и им пожелавам да не издребняват за няма и нищо :)
Карам бавно! Стигам Бързо!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 06 Юни 2011, 12:48

Смешко е най-малкото което бих ти казал, ама айде. Искаш ли да дойда при теб и да разглобим спирачките ми отзад и да ми намериш къде има отделни накладки за ръчна???
Да не би колегата да е питал има ли 316/318 с дискове отзад, а аз да съм му казал НЕ няма, всички са с барабани.
И кво общо имаше че м40-ката ти имала мега-могъщите екстри, като климатик, ел. стъкла и АБС :mhihi:
Ама иначе тряше да се напрайш че много знаеш и ги разбираш нещата.

Предишна

Назад към E36