м52б28 не върви
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
м52б28 не върви
Здравейте,отново с проблемния мотор,явно си е такъв от малък
та днес бях на пистата само че не асфалтирана а с пясък, та имах чуството че карам 20ската от едно време...в завоите се налагаше да му бия първа за да поднесе като имаме впредвид че е на пясък с блокиран диф 3.15,влизам в завоя с първа до 5-6к оборота бия втора пада на 2...и просто му се гуми цялата мощност...

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: м52б28 не върви
Ами ако няма някакви съпътстващи проблеми, бих те посъветсвал да премериш компресия и налягане в рейката.
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Определено му има нещо,аз с моята м43б16 се връткам на асвалта на 2-ра
Звучи малко нереално но си е истина,е понякога се налага и първа,но рядко
Дано откриеш проблема на твоя звяр 

- siskoto123
- Потребител
-
- Кара: LSD-то да се заключва e36coupe 328i
- Мечтае да кара: м3
- Детайли за колата: Blue&White
така е и моята 28-ца по някой път върви както си трябва ама по често си не иска само мучи сега сменям някой неща
и дано се оправи мислех си че е от ролки лагери на алтератор но не е. понякога пука когато и дам пълната газ.
и дано се оправи мислех си че е от ролки лагери на алтератор но не е. понякога пука когато и дам пълната газ.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
siskoto123 написа: ..... ама по често си не иска само мучи ....

Аз щти дам моя (18-ковия), върти гуми до 3-та без да му падат оборотите и вдига 190 без проблеми , след това мучи ...

По темата ... резкия спад в оборотите на следваща предавка ми стои някак много неестествено , предвид това , че си вкарал в стабилни обороти от предишната ... Електрониката я изключвам като възможен проблем ... по скоро двигателя си няма силица и за това губи мощност и му падат оборотите ... Виж как ти е компресията ...
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
angelBMW написа:Здравейте,отново с проблемния мотор,явно си е такъв от малъкта днес бях на пистата само че не асфалтирана а с пясък, та имах чуството че карам 20ската от едно време...в завоите се налагаше да му бия първа за да поднесе като имаме впредвид че е на пясък с блокиран диф 3.15,влизам в завоя с първа до 5-6к оборота бия втора пада на 2...и просто му се гуми цялата мощност...
За колко милисекунди превключваш на втора, ако се позабавиш и от 5к на първа паднат на 3к докато смениш скоростите е напълно възможно всичко да е наред

- madrus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 60 - 218 ка
- Мечтае да кара: V 10 5.0
могат да се окажат доста неща може да я закачиш да видиш дали имам някакви грешки , като начало 

7 мнения
• Страница 1 от 1