Досаден звук / тропане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Досаден звук / тропане
И при мен беше така,тропа и не знам от къде.Накрая се оказа че е от тампона на амортесьора.Отвих гайките и подложих по една шайба и тропането изчезна.Установихме го като откачихме тампона от купето и като разклатихме тропането изчезна.И аз мислих първо че е от гърнето но не е.Успех!
- berkut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 36
- Мечтае да кара: su47 berkut
- Детайли за колата: akulata
яко тропане отзад вдясно,откак съм с 17,звукът е на метал,смених тампона,въпреки 4е си беше читав.на клатене на място нереагира,днес един колега удари въпросната гума с крак и изтропа!! като се удря отляво и дясно, отгоре и отдолу нетропа.на паветата е нещо ужасно.звука е кат на разбити биалети отпред,яко на метал.колегата се замисли дане
би да е лагер така да тропа.въпроса ми е има ли нещо кат биалета отзад или втулка която да тропа така зверски,на някои да му се е случвало,колеги?

- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525xi N53 април 2008
Колега какво стана откри от къде идва тропането? При мен се чува подобен шум и идва от кората на вратата.
- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 тдс
- Мечтае да кара: M3 e92
Еми не още не съм сменил тампоните на амортисьорите , мисла да ги сменям , но съм почти сигурен , че тропането ще си остане ...
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3