Номер от realoem-a, за OEM резонаторно гърне!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stiel_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M52B28TU
Re: Номер от realoem-a, за OEM резонаторно гърне!
Nasko_325TD написа:Мойта няма такова (откраднаха ми го) и сега е с права тръба.Какво трябва да и сложа ,за да си е както оригиналното?Колата е 325ТД.
Съжалявам,че пиша в темата,но не искам да пускам нова!
и моята е дизел и е с права тръба до края, има едно спортно гърне "босал" и е супер тиха и готин звук вади

....каква е ролята на резонатора??? че ми казаха да си сложа

Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
http://vbox7.com/play:1946a9ae
viewtopic.php?f=46&t=248125
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Nukem написа:Колеги какъв е номера на оригиналното резонаторно гърне на бмв, гледам в realoem-a има за варянт без катализатор но излиза несъществуващ номер на част:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=18&fg=10
01 EXHAUST PIPE FRONT SILENCER 1 09/1996 18101433429Проверка за наличност
18101433429
Не съществува такава част опитайте отново !
Номенклатурен номер*
В някоя стара тема някой беше поръчвал и беше казал цена от 200++лв, но не мога да намеря номера за да го поръчам!
Идеята е че така всичко ще е plug&play без излишни заварки и т.н, че Крафтските заварки и резонатор изкараха точно 1.5г, дадоха ми бележка за 1г. гаранция, но явно добре са си оразмерили гаранцията!
Исках да си взема вортексно резонаторно гърне на Босал, ама писах им e-mail-и нямат или не отговарят! В Хасково офиса на Косер май са го затворили, а от Стара Загора не отговарят!
Искаше ми се да мина на варянта на liloff с една мека връзка и вортексното гърне ама явно няма да има начин!
Така че ако някой е поръчвал от Дару да ми пише номера на оригиналния резонатор!
Е добре, уреди нещата в софийския, звънни ми един телефон и ще ти я пратя с Еконт, какъв е проблема не разбирам... за резонатор да дадеш 200лв е глупаво, по добре за тия пари такова като на лилов и някакво покритие да се измисли на цялата генерация според мен. Те там твойте майстори ще ти вземат евтино да ти свалят цялата генерация, така ще могат да ти се постараят допълнително със заварките и според мен няма да имаш ядове доста време напред с това.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Mи проблема е че на лилоф схемата вече не е налична, а за Вари или Дару имам човек, ще иде да ми ги поръча и ще ми ги донесе в Хасково, няма нужда да те ангажирам за глупости, момчето даже живее в блока в Сухата Река където преместиха офиса на Вари2000, проблема е че не разбира от бмв-та и ми се искаше да му дам номера и направо с него да иде във Вари и да го поръча, аз ако бях още в София щях да ида да се разправям и да разбера имат ли го, нямат ли го този резонатор, иначе аз за ДИСА дадох 300лв/колкото някой хора твърдят че струва М44/, няма да им се чудим за 200лв като няма да има заварки, че да ти кажа в Крафт доста се стараха сигурно 4 часа си играха да сменят всичките там тампони и да заварят както трябва Ремуса и резонатора ама явно без мека връзка да обира вибрацийте се късат заварките!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Ето сега вече мисля че ще те откажа от това безумие
И защо варианта с резонатор и мека връзка да не е възможен вече?

- Код: Избери целия код
Номенклатурен номер : 18101703009
Описание : Exhaust pipe
Ед.цена (с ДДС) : 1141.73 BGN
Няма наличност
Що бе, той нали се хвали патрон бил и пари не жали, за 300лв. диса си взема, не вярвам илядо леа, за средно гърне да са му проблем 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
стан написа:Ето сега вече мисля че ще те откажа от това безумие![]()
- Код: Избери целия код
Номенклатурен номер : 18101703009
Описание : Exhaust pipe
Ед.цена (с ДДС) : 1141.73 BGN
Няма наличност
Да вярно ме отказа, това найстина си е живо безумие тази цена

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2