Проблем с китайски ксенон - прекъсва

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Проблем с китайски ксенон - прекъсва

Мнение от bum_bum » 19 Май 2011, 11:22

То тоя от 100 е същият като и този от 300. Даже и 100 за комплект ми се виждат много, че аз оня ден си земах от бай китаец 2 крушки Н1 за 16лв с доставката :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 19 Май 2011, 12:29

Абе не знам за 100,ама аз миналата седмица слагах един кит с Н1 купен за 45лв, нов от магазин :mhihi: И се замислям ,каква ли му е производствената цена :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Май 2011, 14:59

Ми имам сега 100 тениски с якичка за продажба по 5лв. С включена цена от Китай до тука през Испания, печалба за мен, печалба за производителя, печалба за вносителя в Испания от където съм ги взел, материал, заплата за работника и т.н.. ти кажи колко всъщност струва една тениска :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 19 Май 2011, 15:22

Крушките е ясно, че не струват нещо кой знае какво като себестойност, въпреки че са ксенонови...
А отваряли ли сте баласт ? Няма какво да струва повече от 5 лв. в него, а помислете ако произвеждате милиони бройки за какви стотинки ще става въпрос.

Ксеноните от 45лв. не са като тези от 100. Тези от 100 не са като тези от 400 (Philips, Hella), но са същите като тези от 150-200 (пак китайски). Просто в Китай има 10 вида ксенони - различно качество/различна цена. В България доста рядко се купуват/продават от по-качествените по мое мнение... Имал съм евтини ксенони на ниска цена - свършиха като топъл хляб. Сега имаме качествени ксенони на съвсем малко по-висока цена и няма да Ви казвам колко се търсят... Всеки купува от 45-50лв. и после се чуди що му мигат, що му прекъсват или що баластите горят като свещи...

Предишна

Назад към E36