М50 с глава от М52
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
М50 с глава от М52
Здравейте, колеги.Приятел взех БМВ е36 Ванос. При огледа остановихме, че е блок м50 с ваносова глава от м52 и компютър от 2.5 без изход за ванос(ако трябва ще видя номера и ще го напиша). Ваноса е направен с копче да се включва ръчно. Като е включен мени оборотите постоянно, но не му пречи на вървежа. При изключен всичко е ОК. Та въпроса ми е: опасно ли е, ако кара с изключен ванос и какви могат да бъдат последствията? може ли да сложи газ било то инжекцион или обикновенна?
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
Re: М50 с глава от М52
ще дигне разхода и няма да върви в ниските
- vtmn
- Потребител
-
- Кара: с вратите напред
- Мечтае да кара: e30 Cabrio ;)
- Детайли за колата: Спортен волан, Предни седалки плитко Рекаро, 3 точкови колани, Спортни пружини.
Някой може ли да ми покаже снимка на инсталацията от ваноса до компа и номера на компа на ваноса...за да знам какво да търся и да си го вържа, както пише по дебелите книги?
п.п. благодаря.
п.п. благодаря.
Човек и добре да живее се жени и син идиот му се ражда и ако не е карал BMW за какво е живял!!!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- vtmn
- Потребител
-
- Кара: с вратите напред
- Мечтае да кара: e30 Cabrio ;)
- Детайли за колата: Спортен волан, Предни седалки плитко Рекаро, 3 точкови колани, Спортни пружини.
Мисля си и друго ... комп. от 2.0 без ванос?
Човек и добре да живее се жени и син идиот му се ражда и ако не е карал BMW за какво е живял!!!
- nikolay_pz
- кандидат ентусиаст
-
може да се сложи газ - и обикновена става, стига да си смениш свещите ( че понякгоа моята гърми) и да ти я направят качествено- няма да има проблеми. А ГИ- дали си струва да се дават толкова пари?
6 мнения
• Страница 1 от 1