Мигане на фаровете-проблем!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- valavramov
- Потребител
-
Мигане на фаровете-проблем!!
Здравейте!Нов съм в форума ,и имам следния проблем:Когато двигателя работи фаровете ми мигат(пулсират) в синхрон,тоест колкото са по големи оборотите --по голяма е и честотата на премигванията.Някой да има решение за този проблем.
П.С.--Алтернатора е сменен с нов!
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: Мигане на фаровете-проблем!!
само фарове те ли таблото или други светлини
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
реле регулатора е проблема
- NORX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с 200 и пак е малко
- Мечтае да кара: драгстерите да плачат
и как установихте проблема при наличието на толкова малко информация неможах да разбера ?
Колега дай повече информация имах подобен проблем и се оказа реле регулатор наистина, но при мен премигваха всички светлини, а щом алтернатора ти е нов значи едвали е от него
Колега дай повече информация имах подобен проблем и се оказа реле регулатор наистина, но при мен премигваха всички светлини, а щом алтернатора ти е нов значи едвали е от него
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
valavramov написа:Здравейте!Нов съм в форума ,и имам следния проблем:Когато двигателя работи фаровете ми мигат(пулсират) в синхрон,тоест колкото са по големи оборотите --по голяма е и честотата на премигванията.Някой да има решение за този проблем.
Или с такъв втора ръка,че и аз имах същия проблем и не беше от реле регулатора а от диодната плочка и ремота беше скъп,но сложих друг алтернатор здрав работещ

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- valavramov
- Потребител
-
NORX написа:и как установихте проблема при наличието на толкова малко информация неможах да разбера ?
Извинявам се за пропуска,но и при мен премигват всички светлини ,дори и таблото.От Враца съм и тук няма много майстори,но все пак ми казаха,че може да е от "Модул осветление"---намира се като свалиш жабката в дясно зад модула за ABS.Не съм го сменял,защото не можай да намеря друг.А колкото до реле регулатора --той не се ли намира на алтернатора.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
да в алтернатора е реле регулатора
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- lopiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///М40Б16
- Мечтае да кара: ///M3
Е добре де нали реле-регулатора е в алтернатора и е подменен с нов така че не би трябвало да е от него а колега и аз наскоро ми ремонтираха алтернатора четки лагери и хлабава връзка и пак по някога ми прекъсва и аз се чудя от къде ли е? 

10 мнения
• Страница 1 от 1