ИСКАМ 318 ТДС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
здравейте,и аз търся diesel в момента,но не съм чувал добри неща за 318 тдс,много им думкат главите,поне при мен всеки втори компакт е с сменян мотор,или с думната глава.
дали си заслужава въобще?
а за 2,5 тдс нали се монтира и на омегата,много върви ама същите симптоми,глава и т.н.
някои може ли да каже нещо за 2,5 td с 116 пс,добър ли е лош ли е,как му е охладителната система!
или просто нека някой да напише едно честно мнение за дисела при бмв,аз съм очарован от бензина,а diesela?
мерси предварително
дали си заслужава въобще?
а за 2,5 тдс нали се монтира и на омегата,много върви ама същите симптоми,глава и т.н.
някои може ли да каже нещо за 2,5 td с 116 пс,добър ли е лош ли е,как му е охладителната система!
или просто нека някой да напише едно честно мнение за дисела при бмв,аз съм очарован от бензина,а diesela?
мерси предварително
- Гост
-
мерси предварително
аз съм очарован от дизела не харчи малко има повече мъни за женички ... не върви много не го юркам че толко си може и така си му е здрава главата така че ако до сега не си решил какво искаш едва ли от няколко мнения ще си промениш решението щото тука секи ще си каже неговото мнение и наи много да се объркаш още толко кфато и кола да земеш се разваля поне после като я оправиш знаеш че е чисто ново .. така че сам си реши ... едно нещо може да напраиш поне да си по сигурен че е читава ... докараи си я сам от Де или некоя страна къде са по читави даи повече пари но после няма да съжаляваш .. един познат си докара мергел от ДЕ и за няма година му напраска 200 хилки и още върви ... ся ако си земеш от тука некоя илиенка после може да не ти стигнат спестяванията да я подържаш жива

п.с. и пак да повторя ако те кефи зимаи си не мисли после ще го мислиш ... моита от 1 година до ся нищо по сериозно не се е развалило
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2