140-150km и изсключва !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: 140-150km и изсключва !!!
Може и турбото да е. 
Една профилактика няма да му дойде зле.

Една профилактика няма да му дойде зле.

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
vladobate написа:ТУРБО написа:Ако всичко е наред мойта спира малко преди 200(195 някъде)по километраж.Най-вероятно е от недостиг на гориво,но тази причина може да е от много неща.Трябва вичко да се провери,като се започне от горивен филтър!
Тва със сток диф и скорости ли ? И ако да на колко е оборотомера на 200км/ч. кат закове .
Доста е . А колкото до това че е ходено на диагностика и няма проблем ( ии по-точно записана грешка , че те това само правят четат ли четат ) не значи че е или не е повредена електрониката тя само дава команда за изключване на горивоподаването като не и хареса нещо в данните които получава от различните измервателни устройства и тези данни са рзлични от написаните софтуерно. Всъщност си е нормална процедура , а ненормалното е квко я предизвиква , а то може си е нещо дребно , но важно.
Да със заводския диф(2.79) съм и 4-5 пъти съм я пробвал да закове 200 ма неще

- loveca1001
- кандидат ентусиаст
-
valentin1024 написа:колега и аз имам същия проблем........ама 1 към 1........аз забелязах че като забие разходомера отива на 8.......пускам газта и веднага пак натискам и тръгва.....при мен и на малките скорости е мн мудна и не върви......аз смятам да почна от горивния филтър......ама според мен е ГНП
Колега и аз съм пчти сигорен че е гнп ,но хич не мисе ходи при кой да е маистор че да не стане по зле .
- valentin1024
- Потребител
-
утре ще я гледа един майстор от Варна занимава се само с електроники......каза че може и да не е ГНП..... утре ще разбера кво става и после ще пиша 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2